Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aaah, sad i za ove bogalje trebam navijat
@@vezirac@ hahah! Dobar
Zadnja prilika da se popravi inače mogao bi završiti u Vrbanjuši kako ti ide u zadnje vrijeme.. i naravno... SMRT FAŠIZMU I GENOCIDAŠIMA!
Trenutno stoje osmi na tabeli championshipa sa 9 bodova manje od drugoplasirane ekipe. Ne vidim neke sanse za skoru promociju, bar ne ove godine. Dobro je sto ce vjerovatno igrati. Izbor lige nije bas najbolji. Za nase mlade igrace (kao i inace za mlade igrace), vjerovatno je najbolji izbor holandska liga ako hoce nesto da nauce. Ali kod izbora se gleda i na pare, a championship placa puno vise.
Kako samo lik izgleda starije o.O
od svjetskog prvenstva nisi sve skupa odigrao 10 utakmica,sjedi na klupu i suti
Zipa mu frizure
ma ti si propo ko muda kroz gace
DIGO SI TI MALI UŠI KO I BABO TI VAMA TREBAJU PSIHOLOZI I PSIHIJATRI TAKO JE KAD SE FUKARA DOGRABI PAMET SINE UGLAVU
Mali smrad,ljigava faca
Mume nazalost,karijera ti je bila veoma obecavajuca,ali sudbina je da tako mlad stagniras i najbolje godine provedes nezapazen(osim po tucama). Steta,velika steta!!! Tvoja prica podsjeca na Derrick Rose iz Bullsa.Momak bio talent samo takav,ali povrede su ga kostale karijere.Doduse,bio je puno smireniji od tebe. Daj Boze da te krene,kako u klubovima tako i u reprezentaciji!
Babo te proslavio do kraja zivota
Memoj zakopcavati zadnje i ev. predzadnje dugme na kosulji. Sretno u Midlebro.
vec ga vidim za 2 god kako potpisuje za sarajevo
hahah svi oni koji znaju kakav fudbal forsira Pulis jasno im je zasto je Besica doveo :)))
Ovi nasi igraci samo stagniraju. Ni JEDAN od njih nije napravio korak naprijed u karijeri. Zabrinjavajuce.