Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mlad cojek, ambiciozan, tek je u 20te usao daj ba pare 😂
ma jos vjerujete u ovu pricu? Berlusconi je izmislio kineske investitore.. ovo je sve nacin da on prebaci u Italiji €500 i kusur miliona koji drzi u inozemstvu - to je jasno kao dan.
Eto zasto italija propada imamo i mi vakvih more.
s razlkom da bi samo Berlusconi, koji je 5 ili 6 najbogatiji covijek u Italiji, mogao kupiti citavu BiH i prodat je dan poslije za pola cijene bez velikih poslijedica.
Postavit ga ovakav kakav je u muzej voštanih figura
Oprali 200 mil i sad kao nemogu isplatit i ovaj ce zadrzat klub.Stari mafiozo zna poso.
vraca svoje pare iz Kine nazad jer Milan ne moze vise sam niti Fininvest.. ovi Kinezi uopste ne postoje niti ih iko poznaje..
Jel ovo pravi čovjek ili voštana figura?
@fantom slobode - pa ako Putin kaze da se nikad nije proveo kao u Sardiniji kod Berlusconija, valjda to nesto znaci :)