Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ce kupit matore ako nece penzionerski klub ac milan...
Ja cu samo da ti preporucim da nadjes na netu sastav Milana i vidis kolko ko ima godina.Posto imam osjecaj da si gledo zadnji put prije 5 godina.
:-)
nek ide u pm vise vraca se 3 godine neka ide vise
Uz svo dusno postovanje za Ricarda dos Santosa Izecscona Leitea Kaku za sve sto je uradio za AC Milana,ali na "plecima" je 30 ak godina,jeste da u AC Milanu igra jedan Ambrosini koji ima i 36 godina,ali gledajuci Kaku u Realu,nije onaj Kaka sto je bio 2007 god ni 20%.On je svoje najbolje dane dao AC Milanu,i bojim se ako se vrati da ne bude Shevchenko br 2....Tako da bi mu najpametnije bilo put povratka u Brazil kao sto je to uradio i Ronaldinho,jeste da je u pitanju "brusenju" forme za Svjetsko prvenstvo,ali jedno je san a drugo stvarnost.....Al' na kraju vidijet cemo sta ce se desiti....FORZA AC MILAN!!!
Vrati se kući sine :)
Pa ko imalo prati Milan ili Seriu A uopste , zna da je ovo neizbjezna tema svakog prelaznog roka.Kak'a se vraca u Milan odkako je otisao.