Nogomet
4

Berlusconi želi Kaku u Milanu

Totalsport
Brazilski playmaker Real Madrida Kaka (31) vratio se na popis željenih pojačanja Milana za sljedeću sezonu, piše Corriere dello Sport.

Talijanski list navodi kako je ime brazilskog nogometaša spomenuto tijekom nedjeljnog sastanka predsjednika "Rossonera" Silvija Berlusconija s trenerom Massimilianom Allegrijem. Berlusconi je na tom sastanku pristao zadržati Allegrija na klupi i sljedeće sezone, a osim dovođenja Kake, navodno je tražio i odbacivanje aktuelnog sustava igre 4-3-3 i povratak na stari sustav 4-3-1-2.

Kaka je u Milan stigao 2003. godine iz Sao Paula i ondje je igrao šest godina prije transfera u Real vrijednog 67.2 milijuna eura. Međutim, u Realu se Kaka nikad nije najbolje snašao i Milan ga je u nekoliko navrata pokušao vratiti u klub, posljednji put u januaru.

U dresu Milana Kaka je zabio 95 golova u 270 odigranih utakmica, a 2007. godine ponio je nagradu za najboljeg svjetskog nogometaša. Ugovor s Realom Kaku veže do 2015. godine, a Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 16 miliona eura.