Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
12 000 KN ZARADE u zadnjih MJESEC DANA!!! ovo su jedni od rijetkih koji su IZDOMINIRALI kladionice!! sljedeci im ciklus počinje ovaj vikend, požurite se i pridružite se pobjedničkom timu!! ONI NISU ALKOHOLIČARI I PROPALICE, ONI SU BETOHOLICARI I RASTURAJU KLADIONICE!!! http://betoholicari.bloger.index.hr/
novinarska sranja sta covjek moze promjenit sa vec podmetnutim sastavom koji on nemoze mjenat tek mu treba dat sansu i pustit da sam izabere pojacanja za iducu sezonu pa onda pisati smjesne textove
Seedorf covjek koji iziskuje postovanje, uzor mladima borac i milion jos stvari. Bez sumlje uz dobar budzet vraca Milan u vrh Svaka cast za ovaj potez.
Bravo za Berluskonija ovo je realno stanje. Pa ne može Sedorf riješiti probleme koji su se gomilali haman 10+ god za ovako kratko vrijeme.