Nogomet
0

Berlusconi: Seedorf ostaje trener i sljedeće sezone

Totalsport
Clarence Seedorf (Foto: EPA)
Clarence Seedorf (Foto: EPA)
Predsjednik talijanskog nogometnog diva Milana Silvio Berlusconi demantirao je da je pozicija trenera Clarencea Seedorfa uzdrmana.

Reagirao je time prvi čovjek "rossonera" na izvještaje koji su se u ponedjeljak pojavili u dijelu talijanskih medija i u kojima je sugerirano da će Seedorf će biti jedna od glavnih tema hitnog sastanka koji je sazvao Berlusconi zbog velike krize u kojoj se klub našao.

Milan je izgubio pet od posljednjih šest utakmica, dvije u Ligi prvaka i tri u Seriji A. Corriere dello Sport je u ponedjeljak objavio da bi Seedorf mogao dobiti otkaz ako kod Lazija sljedeći vikend ekipa ne ostvari dobar rezultat, a zamijenio bi ga navodno još jedan bivši igrač "rossonera" - Filippo Inzaghi. Berlusconi, međutim, tvrdi da su sve to besmislice i da je 37-godišnji Holanđanin potpuno siguran.

"Seedorf uopće nije tema u klubu. On će ostati trener Milana i sljedeće sezone. Problem je u tome što je današnja ekipa jednostavno loše izgrađena", poručio je Berlusconi u kratkoj izjavi za Sky Sport 24.