Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo je legenda Milana svih vremena, sve su sa njin osvojili sto se moglo osvojiti i po miseljenju 90tih ta ekipa Milana je jedan od najboljih ekipa svih vremena. Barezi, costakurta, maldini, rajkard, gulit, savicevic, ban basten, pa to je bila strah i trepet ekipa devedesetih godina
Sada se tek vidi sta je cika Berlusconi znacio u velikanu iz Milana, nikad vise nece napraviti onakav rezultat
MILANO +BERLUSCONI = AC MILAN 😎👍
Ne mislite da je ''mogao' i kada je organizovao one bunga-lunga zabave...
Pa sto si ga prodao Kinezima ne seri sada
Nemojte da vas ove vijesti zbunjuju. Aktiviranje MAP-a, put u NATO i EU, onda cemo o sportu ili sto bi covicevci rekli športu.
Zato sto je Islam jedina ispravna vjera, vjerovatno. Da znas sta ne znas i ti bi. Jel mozemo sad o MAP-u ?
Nista te nisam pitao za Zelju nit za boli koji drugi klub skutoru kamenjarski. Ali kad pogledam kad si napravio profil nisi relevantan da dalje vodim razgovor.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prati kad igra Kalesija City
Ovaj Milqn je trejutno smjesan, druga liga sjevero istok
dugo je i 10minuta vidi se da bas volis milan
ovako i ja kad bosna igra