Francuzi ne gube vjeru u sebe
55
Benzemin učinak: 22 udarca, 0 golova
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda ti brate Benzema dao 4 gola u jednoj utakmici, ali samo da vi ispadnete sa EURA :D
Čekaj klitoris.ba, hoćete reći da je ovo neefikasno, a barceloninih 99,9999% posjeda lope i 23 456 789 123 dodavanj i pasova i na kraju 0 (čitaj: nula) golova....jel to efikasnost i vrijedno hvale na sva usta
Hahaha, pa vazno je ucestvovati. :-)
Konacno i potvrda da je retardirani levat, ja to govorim vec 4 mjeseca
Benzema je dobar ne samo igrač već i osoba . Naprijed Benzema, naprijed Francuska !
Zar niste prije neki dan pisali da je Ronaldo u jednoj tekmi imao 12 šuteva, od toga dva puta pogodio aluminij\', a dva puta tresao mrežu?! Benz izgleda totalno istrošeno...naporna sezona je za to kriva. Najbolji primjer je i Mesut Özil...blijeda sjena čarobnjaka iz Madrida.
Dobar je benzema doce i njegovih 5 min ko sto je i ronaldo doslo !! HALA MADRID
J.e.b.e.m ti sve po spisku, r.e.t.a.r.d.u, kolko si me puta oborio i u Realu i sada na EPu, m.a.j.k.u ti d.e.b.i.l.n.u sastavim.