Odlična sezona iza Francuza
2
Benzema: Volio bih igrati sa Ronaldom i Messijem
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pola covjek pola zvijer ime mu je didier.. to je igracina CHELSEA4ever
I tata bi sine
ti bi tad bio na klupi :)
benz misli da je messi bolji zato to odbija to komentarisati iz postovanja prema klupskom kolegi, da se ovaj ne bi uvrijedio.
Higuain bolji od Benzeme ? HAHAHAHAHHAHAHHAHAHHA
Jedan od najdrazih igraca...i ne vidim nista lose u tome sto je rekao, realno ko ne bi volio igrati s Ronaldom i Messijem ;)
like je rekao da bi volio igrati s njima u 1 timu a ne da bi u Barcu volio ici !
Sta reci? :D Svi zele igrati za Barselonu s zajedno s Messijem, samo rijetki to priznaju javnosti. Benzema, nadam se da ce ti se zelja jednog dana ispuniti.
Mrs onda u barcelonu seljacino, odlicna sezona al u k, mogao si titulu prokockat svojom igrom, higuain je izmislio nogomet za tebe majmune