Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dje ce ba selit, frajer najbolji igrac reala daleko. Nisu ludi..al celziju bi lego, taman iza njega hazard, oskar i mata. Kroz dvije godine bi to bio daleko najbolji tim na svijetu.
Tesko doci do Falcaa i Cavanija a lako do BENZEME koji je trenutno najbolji igrac Reala ? PRESTANITE DA SE DROGIRATE !!! BEnzema ne ide nigdje !! Plus Real ima samo dva napadaca Higuaina i Benzemu....
decko ne gledam ja to kroz cenifu i navijanje za neki klub, ja fudbal pratim. nadoces na to kad predjes 30god.
SAČEKAJTE MALO..SAD ĆE NOVA VIJEST,KAKA ODLAZI MOURINJO JE ODLUČIO MADA SMO JUČE GLEDALI DA MOURINJO ODLAZI..EBOTE KO ĆE OVO POHVATAT..
Najbolji tj. jedini koji Ćenifu održava u životu je Özil, ostali nek idu igrat ragbi il hrkljuš
Eto nije dovoljno propao u Ćenifi, samo mu još i smiješni gayomafijašku klubić treba
a Dzeko`?
eto falca,to je to..ihaaaa
moze moze !
Glupi chelsea