Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan si ti musliman. Dosuše bogat, što pomaže, ali jadan. Idi ucjenjuj kolege porno snimcima ili kreši maloljetne prostititke ko nekad, nemaš se kome pretvarat a saudijci su muslimani ko i ti, na iste baterije.
gejast ovde
Ajd pređi u Čelik. Moreš klanjat odma u Kočevskoj ili u Bosanskoj…
Pretpostavljam da na hiljade Pakitanaca i Bangladezana koji rade tamo po kucama uopste ne osjecaju taj mir. Vjerovatno je do novca, ali i respekta koji je ekvivalentan broju nula na racunu. Nesto je i do poslodavca, tj domacina. Elem, svaki onaj koji je uspio da se izvuce iz tog zemaljskog rahatluka tvrdi da je tek u novoj zapadnoj drzavi osjetio sta znaci ljudska milost. Ako lazu oni, lazem i ja.
Budala koja ima milione!
Da mu Norvezani daju 100k vise pricao bi drugu pricu. Isto ovako suplju. Glupko klasicni.
Haj ne rise, ti osjecas mir kad legnu milioni a jos ne igras i bacas suplju
I zato se religije zovu "vjere". Vjeruješ u nešto, u nedostatku dokaza. Zato se zove VJERA. Inače, sve bi religije zvali dokaz ili činjenica, ali ih ne zovemo, upravo zbog ovog razloga.
Wow 🙄