Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad se nece popraviti situacija u BH nogometu dok se ne. Izgradi infrastruktura (tereni, tribine, svlacione...) u cijeloj BIH Obezbjede sva potrebna sredstva za treninge Obuce mladi treneri i adekvatno nagrade za svoj rad Ukine korupcija u sportu Zapocne sistemski i dugorocni rad i planiranje sa djecom vec od 6-te god. starosti Psiholoski rad sa djecom vec od rane mladosti.......itd Posto nemamo nekih fabrika i preduzeca koja mogu imati veliku godisnju dobit od poslovanja bolje bi bilo da \"pravimo\" mlade fudbalere za koje mozemo dobiti od 1 mil. do nekoliko mil. eura po igracu. To treba gledati dugorocno npr. za 10 god. kad bi se danas pocelo sa ozbiljnim radom .
eksluzivno!! veceras na kosevu u18h! http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/bih-danska-na-kosevu-u-18-sati/031001003
le li ovaj Mercedes
Zahvaljujuci \"Instituciji Osim\".
Tamo negdje 2068 očekujemo prvi plasman na veliko takmičenje i ulazak nekog našeg kluba u skupine lige šampiona..ili bar lige uefa.
imal\' mene tu ?