Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Benko majstore Horde su uz tebe.Sretno lave
@RodneyTrotter dosadan si i ti i tvom isti komentar na svakoj objavi
otjerali ga uhljebi, mahalci i fudbalske neznalice. LEON BENKO JEDAN JE OD NAS!
Srami se upravo,otjerali stenajveceg majstora,nek vam sad igraju balerine. UPRAVA NAPOLJE!
dobar jesi al gdje zavrsi kukal ti majka.. ode na magarca!
Ja mislim da se ovdje istinski pojačalo samo FK SARAJEVO, ne razumijem zašto horde drkaju na ovog debelog alkoholičara? Otegao škembe toliko da ga i ne vidi kad piša, istrči 15 metara već lipsao i to je najbolji napadač kluba sa Koševa u zadnjih 10 godina? Dajte ljudi, zahvalite mu se na onoj prvoj sezoni i to je to nema potrebe za svrsavanjem kad se spomene ovaj trecerazredni igrac. Pozdrav sa Grbavice
@Raspučin.the.great Nije zadnjih deset nego 20 godina
@TomSawyer pa takvom izjavom si posrao sve igrače koji su ponikli iz vaše škole fudbala, te se srcem borili za vaš bordo dres. Pišam se ja na takve navijace kojima je bjelosvijetsko alkoholicarsko krme bolje od momaka koji su imali 10X bolje karijere od doticnog, a koje je stvorilo FK Sarajevo. FUJ!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sretno legendo
hvala
@OtokaBoy3 hehe
ma ja pustili ste puzigacu, pustili ste cimirota, pustili ste bibliju, pustili ste benku, za sta ste ih pustili ? da kupite ove balerine ?
zaboravio si jajala
pa puzigacu i bilbiju je publika tjerala, kao i velkoskog, tatomirovica, barica, stojceva, prije njih kojasevica i todorovica... sta hocete sad? uzivajte u igrama ovih igraca posto vam sampionska generacija nije valjala
Ispaše u drugu ligu.
Sretno Benkara. Taj mentalitet tamo više ti odgovara nego ovaj naš pogan.
Mogao je biti jedan od najboljih napadača na svijetu da se nije prepustio sexu, drogi, kocki i alkoholu
Bjelosvjetski klošar
Hvata se benko puta prema Njemackoj