Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Firaun iz kataloga
Niste to govorili dok je igrao za vas drage kone
ima li ijedan igrac iz velebajne Premijer lige od Visce prije 10 godina da je uspio vani i da se nije vratio kao "pojacanje" u tu istu ligu kroz 2-3 godine nakon sto je propao po ligama bliskog istoka,eventualno grcke i turske...
Gojak? Hadziahmetovic? jedino mi njih 2 padaju na pamet.
Benjo gnjido jedna, FUJ
Čim se on nije negdje prodao već se vratio u našu propalu ligu on je za deponije. S tim u vezi Borac i jeste konkretna i adekvatna destinacija.
Realno od kada je otišao iz Sarajeva kola su krenula nizbrdo. Sretno u novom klubu.
E jes mi se ogadio lik, katastrofa.
E, jebi ga Benjo...
dobra je igrac i sve najbolje u karijeri.Dao je puno golova za Sarajevo ali je od nas otisao dosta ruzno. Rhamanovic je za njega gospodin i Amkec je uvijek dobrodosao nazad.
dugu starost i tesku bolest !
po komentarima mozete zakljuciti kako bosnjaci vide multietnicnost i gradjansku drzavu BIH
Gade sve najgore ti želim u životu
Ovaj gdje je god otišao nije bio duže od par mjeseci.. Ma igračina nema šta...
jao odron komentara.Borac mu sigurno ponudio dobre uslove i Tatar prihvatio.Niti je Tatar dijete F.K.Sarajevo pa da kažeš da ima neku obavezu prema klubu.Da li bi rekli za nekog igrača Borca da je diraun da pređe u Sarajevo
Vlaj cigo
Ja mu na betonskom u Jablanici kroz noge loptu probacivao
Fuj