Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo ce biti opasan igrac ako nastavi da radi i povrede ga zaobidju, a i vidi se na njemu da je pravo dobar momak.
Dobro nam doso nas mladi ⚜️. Zelim ti sve naj bolje!!!
Svaka cast i puno srece u karijeri majstore
Pustite djete novinari nek se bez pritiska razvija,zasto odma euforija dizete ih u nebese,vi novinari ste najveci problem ove reprenzetacije,jedna dobra utakmica odma su svi maradone,polahko,dobro su odigrali idemo dalje bez tih pritisaka,svaki put isto,i sad kad izgube raspad
Svaka čast momak. Želim ti svu sreću svijeta.
Momak je odigrao vrh, vidi se kvalitet u svakom potezu poastavljanju pasu itd..samo naprijed !
Kako se ovaj narod lahko nalozi, opet bi Esmeraldi skupljali za operacije, na reprize
dosadni ste s pitom cevapom i kafom bgm bas perete
Ovaj Rus, tzv. ambasador nije nista drugo nego operativac Putinovog KGB. To dobro upamtimo! Njega bi trebalo, diplomatski naravno «nabiti nogom u straznjicu» i poslati ga tamo gdje se izlegao.
Isti kuduz
Samo jako majstore !
Slusa Nemanju Matica u Romi i "generala" Rahimica u repki. Dva velika majstora na njegovoj poziciji. Trenira ga Murinjo i fokusiran je na fudbal.(muzika,dijeta,trening,utakmica)..A 20 godina tek. Imamo novog dijamanta
Natakari li se sta juniore?
Kroz oci mu se vidi da mu je BiH u srcu. Pravi Zmaj!
Momak igra ko sat. Ako bude napredovao i igrao u svom klubu moze izaci u top 10 veznjaka na svijetu. Veci potencijal bar po meni od Dedica iako je i Dedic top potencijal.
Opasno je kad se najedeš pa onako nadut izađeš na teren
Kelme, možete vi to i bolje. Dresovi bezveze