Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas nema mjesta ni na klupi, jer moraju igrati rezervisti Ferencvarosa, Orenburga, Rakowa, Inshallahspora i Bismillahspora.
a nek savi igra cimirot 90 minuta hahahahahahahah
Boli Savu ku.ac, njegov je zadatak da uništi bosansku reprezentaciju i da mu Ballija još aplaudira i govori kako leeeepo priča. Hahahahahaha. Evo nakon pet uzastopnih poraza sa gol razlikom 5:26 i dalje ti je selektor i nećete ga nikad ni otjerati jer će te i kad od San Marina izgubi govoriti Kako Sava kod Hadžifejkovića leeeeepo priča .Hahahahaha
zato igra Cimirot da prenese iskustvo iz Šaban lige
Sveti Sava leeeepo priča Balijanderima a Pet poraza u šest utakmica. Pet komada na poluvremenu u Zenici od Portugala a Slovenija razvali taj isti Portugal. Nema glupljeg čopora od ballijanderskog i kad ga guziš ne zna da je nagužen.
Protiv Ukrajine bio na tribinama 😂
Zna Savo
Da smo mi vodili do 95 savi bi iz eo golmana, sve je to vicino maslo
kaze savo "reko sam mu da se mora promijeniti, ako hoce da napreduje", kakav cirkus trener
Vidi šmekerske asistencije! A kod stručnjaka Save...na tribine! Jer, moraju igrati bezidejni Cimirot, penzija Pjanić i bezvoljni Krunić!
Savo zvani Drvo Milošević
Nek je Pjanic igrao koji se ozb nogometom 2 god ne bavi