Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne bi odbranili trija vratariii hahahahah simpatican ovaj slovenski bleed jezeraoooo. A golcina nema daljee
Dobar im ovaj Šeško,nema šta
Dobar im ovaj komentator, nema šta😅
predobar gol, ali MVB je u finalu zabio i to iz jos manjeg ugla. tezina i vaznost ova 3 gola: 1. MVB 2.dzekson 3. sesko
Bezveze gol
Ovaj novinar izgleda pjan pisao clanak
Dzekin gol je najjj naj jel mu je ovaj dodao sa pola centra dok ova dva nisuuuuu
Naravoučenije: Šaljite kćerke i sinove u Sloveniju, neka se udaju i žene za Slovence, možda im nešto ispadne od djece, neki novi Dragići, Dončići, Šeško, a možda i neki naučnik. Ako ostanu u BiH, jedina im je šansa da se uvale u SDA, HDZ, SNSD...i postanu novi Komšić.
I njega je savez prespavao.
Ovakve golove je najbolje zabijo Van Persie.
Nisi roditelji iz Doboja, nego je mama iz Doboja otac je Slovenac, odrastao cijeli život u Sloveniji o normalno da se osječa Slovencem, Benjamin je jedna velika nada svjetskog fudbala, Slovenci mogu biti sretni što imaju takvog napadača u reprezentaciji.
Sve reprezentacije ex Yu se dižu i to jako brzo..još da se Makedonci trgnu, Crna gora dobije malo samopouzdanja i harat će idućih 50 godina.
Dobar al nije ni upola dobar ko Van Bastenov
Dzeko Light
Šapkov gol iz još teže situacije i još atraktivniji. Džekin gol svako malo vidimo na terenima u Ligama petice
19 gidina svaka cast