Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umislio lik da je on sad neko jae' da on odlucuje ko ce biti trener. A na terenu se nije sastavio sa loptom kako treba,kurac od igraca bio i ostat ce !
Navijač sam Reala, iskreno ima tu dosta razloga što igrači kiksaju, poraz od Barce nas je dotukao, ali ne treba odmah po treneru sasipat paljbu, davat mu otkaz itd, treba čovjeku dat šansu, da se navikne na stil igre, onda politika kluba mi se ne sviđa, buđet raste, a slaba pojačanja, metode treninga itd, to kao prvo, kao drugo, formacija loša, treba igrat 4-3-3 ofanzivno, kao kod Ancelottija, onda povrede igrača, neraspoloženje itd... sve u svemu bit će bolje! Viva Madrid
Super onda je Barsa vec Sampion