Strijelac drugog gola protiv Zete
0
Belošević: Rezultat nije loš, ne smijemo se opustiti
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beli obradujte ovaj napaceni narod kao sto ste ga obradovali protiv levskog.Mnogi naši navijaci dolaze sa kraja drzave jedva skuckavsi za kartu i prevoz da bi vas gledali.
Beli-srce Sarajeva
bosanci dobicete po rebara i u golove to vam ne gine.
Mislim da je ovo pravi rezultat koji DIVOVIMA neće dozvoliti bilo kakvo opuštanje u uzvratu...., bolji smo, treba to i iskoristiti zabiti 1-2 gola i to je to..... U Podgorici neće izostati navijačka podrška PITARA koji će sigurno biti brojniji od zetačkih golubova, tako da ne vidim da bi se moglo desiti nekakvo čudo.....
vas kolko god ima opet vas je malo znate onu malo vas je malo vas je p.i.c.k.i.c.e
cuj ovih zeljinih manijaka pardon mrzitelja sarajeva sad vam je samo u glavi e da ih hoce zeta izbacit vise volite poraz sarajeva nego pobjedu zelje sta ste vi jel za zelju navijate i l mrzite sarajevo kakvi kompleksi
idemo dalje \'ladno bez emocija... Zeta je potanka,tamo ce biti 1-1 i taman
@Belošević je drugi gol za Sarajevo postigao u 43. minuti susreta, da bi u samom finišu prvog poluvremena pogotkom iz slobodnog udarca rezultat izjednačio Božović. Zeta dala dvicu u fudbalu :)
divovi da vas vidimo u nedelju kolika ce posjeta bit ?? jel to sve furka ili stvarna ljubav malo dobili krila zbog evropskih utakmica ???
Naš jedan predstavnik je već ispao od crnogoraca, Borac od Nikšića. Nećemo valjda dozvoliti da nas sve izbace crnogorci, pa valjda mi možemo njih!!!!!!
VOLIM TE SARAJEVOOOOOOOOOOOOO
Beli najjaci si !!!! Samo naprijed divovi..