Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasno da će se bijesna masa zapjeniti i napasti maloga. Neki ga porede sa izdajnicima iz 92. E pa neznalice moje, selektori i članovi saveza koji ucjenjuju našu djecu su najveće izdajice domovine. Imam dosta prijatelja koji su bili u mlađim selekcijama reprezentacije i nemate pojma šta se sve radi u savezu. Momcima pošalju pozive, a onda ih ucjenjuju da im plate ogromne svote novca da bi samo ušli u igru... tako da razumijem maloga kad kaže da nema volje igrati za BiH... a što se tiče želje da zaigra za Hrvatsku, to može zaboraviti, imaju oni takvih na bacanje,
Ovakvi su nas I 92 izdali...mrš mrš mrš....
Glup si ko k..... odgovorno tvrdim.Nemaš pojma šta se radi u našem savezu zato šuti.. Prijatelj moj je igrao za u 17, to jest, dobio je poziv, ali mu je sam Selektor rekao da će za 2.500 Eura stati na gol... toliko o savezu.Po meni jedini izdajnici domovine su selektroi i članovi saveza koji ucjenjuju mlade igrače.
Momka stvarno licno poznajem i prije nekih 7 dana smo bili na kafi. I zaista ovo je izjavio je isitina i nismu mu novinari napravili pricu. Sve što je i meni rekao tako je i ovdje. Razocaran sam kada bih vam rekao o kakvim se sve malverzacijama radilo da bi se igralo za preku i da bi se dobio poziv..
Nije mi jasno zasto ovaj mali prica da voli svoju zemlju a ima sve manje zelje da igra (za nju), pa jel u tekstu fino pise da je pozivan za U17, a evo i za U21, a nema ni 18 godina, sta bi on, da vec sad igra sa Dzekom, Spahicem i ostalim A reprezentativcima? Ovako glupo razmisljanje mozes vidjeti samo kod malog glupog Bosnje, nema ni 18 godina, ni profesionalni ugovor ali zato vec zna da kritikuje i prijeti da ce igrati za drugu reprezantaciju, misu jedan takvi nam i ne trebaju, trebaju nam igraci tipa Pajnic koji je mogao igrati za Francusku ali se opet odlucio za BiH za koju do tad pola svijeta nije culo, a i ovo sto je culo znaju kroz rat, e to je ljudina, a ti slino, eto ti vatrenih pa se njima lizi, kod njih je sve med i mlijeko (al u k***u) Ja da sam ti roditelj, stidio bi te se da si ne znam kakav talenat.
hrvatska kakva god da je svicarska je za bih a u sportovima smo iz druge galaksije za vas. mali je pametno odabrao , nece igrati za smijesnu ekipu koja se nikada vise nece plasirati na natjecanje. i kako bi htio da mali uspije samo da vam se smijem hahahahha
Za tvoj info, ima nesto i u ljubavi koju osjecas (il bi bar trebao) prema drzavi iz koje potices ili iz koje su ti korijeni, tako imas mali milion primjera gdje su sportisti odabrali zemlje koje vole bez obzira sto im se nudilo da nastupaju za bolje rangirane, evo ti kod nas samo primjer Kolasinca i Pjanica. A posto ovaj balo ne voli BiH neka ga tamo kod susjeda, ako uopste i dobije kod njih sansu neka zna da ga nikada nece prihvatiti kao svog, dok valja bit ce dobar, kad ne bude valjao bit ce turcin, poturica i sl. Ali malog ja ne krivim toliko, krivim mu roditelje sto su napravili to sto su napravili od njega.
Kako vas nije stid ?! Ovo je još dijete i zrelo razmišlja jel imate redovne plate ? Nemate! Imatel zaarantovane poslove ?! Nemate. Osudjujete djete na to kako je kreten,idiot,krelac !! Kladim se da bi sve i jedan dušmanin koji ovo djete osudjuje kako ga treba pljunut prvi otisli i napustili Bosnu . Znaci sve i jedan bi otisao i ne bi se okreni djete je uspjesno igra nogomet i moze da bira za koju reprezentaciju da nastupa ja sam srbin i zaista volim sto imate takve igrace koji znaju a vi pljujete po svom sta je njemu reprezentacija dala ? Nemoj te biti smjesni ljudi zato je idrzava kakva jest. BELMINE SVE NAJBOLJE OD SRCA TI ZELIM SAMO GARI !!!