Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto ko i Kovačević... sad budi glup i puši se buhahaha
Možeš gledat ako ništa...
Belgija je uspješno preležala našu bolest, oni su do 90 tih imali taj problem. Flamanci i Valonci. Ko je vrijedio letio da igra za francusku ili holandiju.
Ni Srbi nece da igraju za Srbiju.
Problem je što je četvrti golman po kvalitetu u Srbiji. Sad neće igrati ni za jedne, ni za druge.
proda veru osta bez večeru
udri se Bekane
Samo kokica kupi pa na tribine
Mislio da ce mu se obradovati, ovako i ovi nasi neosrbi, odrekli se djedovine, prodali veru za večeru, odu tamo i skontaju da su bosanci, da ih niko nije željan, skupa je životna škola drug moj.
Tebi se vjerovatno niko nije obradovao, ni majka, a bogme da imaš kvalitet, recimo kao Tijana Bošković, najbolja odbojkašica svijeta, tukli bi se za tebe.
Hahahahahaha evo banana majmune
Mali je najbolji golmanski talenat od Fifa 22
Šukno ga sam sebi kako god
Dupla qara