Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako Mažić Nejmara odjeba! Haha! Nek se sad rola kod kuće!
odrolo se on odavno haha
@ZokaBosanac A da je bio konsenkventan, trebao mu je dati žuti za simuliranje penala.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ja sam i prije Svjetskog rekao da ovaj Brazil nema sta trazit. Nisu timski uigrani i poslozeni ko jedna Belgija. Nemaju nekog vodju, osim papirnog Neymara i jos goreg Coutinha. Jedini borac koji je trebo igrat od prve minute jeste Douglas Costa. Sam se borio ko lav. Prosla je era Carlosa Cafua i Ronalda. Vozdra
al najrealnije bi bilo da je bilo 2-2 ali eto... meni se baš gledali produžeci :D
Definitivno igrac utakmice Douglas Costa :) mali lav,jak je ko konj
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zao mi brazila, igraju lijep futbal i milina ih je gledati.. ovaj sport se mnogo promjenio nema vise driblinga od 3,4,5 igraca.. sada je to 'tika taka', odbrana u bunker stilu i odmah fauliranje.. neimar dosta simulira ali brate i ubise covjeka, naravno poslije svi pruze ruku i kazu 'fer plej'.. ovo dosta lici na americki fudbal, pregruba igra..
Nije ono ni p od penala
Hrvati u finalu,e sta ce biti poslije?Ce da vidimo!!!
Francuska osvaja ...
ITS COMING HOME
Faraon scepo jadoncic cetnicki spijun mrzi bosnjake nikad nije bio u potocarima, kaze muslimani poceli rat, odavao vojne tajne uhapsen 93 zato, najveci kriminalac dok vi nejmate hljeba on gradi nebodere i prebacuje na zenu kad padne drzava mu nece moci nista molim vas Bosnjaci nemojte glasati za Jadoncica cetnicki spijun , kako ce nego koji nije Bosanac da voli Bosnu vise od vas molim vas cuvajte nam Bosnu i nemojte glasati za Jadoncica
Jel Neimar najplaceniji igrac na svijetu.? Koja pichkettina od covjeka. Kako se baca pa to nije humano
Na sta spade brazil da im je ovaj najbolji. Svabe ih oducile :D
ja rekoh Belgija ide u polufinale
Trener Brazila izgubio utakmicu. Uz ti Kutinjo odigrao stamnu utakmicu, plus autohil. I cijelo vrijeme ga drzso u igri. Kad je usao Daglas Kosta Brazil proigrao. Igrac utakmice je golman Belgije a razocarenje je Neimar. Vidilo se da je Brazil bolji ali nema timske hemije koja zasluzi srecu.
šta si ti gledo.
Trener Brazila izgubio utakmicu. Uz ti Kutinjo odigrao stamnu utakmicu, plus autohil. I cijelo vrijeme ga drzso u igri. Kad je usao Daglas Kosta Brazil proigrao. Igrac utakmice je golman Belgije a razocarenje je Neimar. Vidilo se da je Brazil bolji ali nije tim. Prvenstvo osvaja tim a ne zvijezde i zvjezfice. Uz to ni srece nisu imali i autogol ih je potpuno poremetio.
Koliko je jača lva polovina žrijeba, nevjerovatno. Nijedna ekipa sa druge strane ne bi prošla Francusku, Belgiju. Brazil ili Urugvaj. Eventualno Hrvatska bi imala neke šanse.
Počelo kao svjetsko ,a zavšit će kao evropsko prvenstvo!!!!
Drago mi je najvise zbog Neymara xd
sad pocinju kvalifikacije u evropi.bice zanimljivo.osjek ima tezak zreb,a hajduk najverovatnije,opet u bugarsku(taj hajduk cesto izvlaci neke bugare,u kvalifikacijama)spartak iz subotice ide na spartu iz praga.tesko da tu sta urade.radnicki isto,2,3 kolo,plafon.czv odavno nije bila jaca.ostao trener,zadrzan manje,vise kostur ekipe,dovedena pojacanja.doslo vreme da neki apoel sad strepi od zvezde a ne zvezda od njega.partizan je takodje jak,sacuvan kostur ekipe,vidim dovode neke igrace
bice interesantno,sta mogu hrv ekipe.dali ce poceti sjajno,kao 2017g pa poispadati svi sem rijeke ili mozda,hajduk konacno udje u grupnu fazu le.vardar je prosle godine bio otkrovenje.videcemo ove.slovenci uvek mogu da iznenade pozitivno.crnogorski klubovi,klubovi iz bosne samo teoretske sanse,imaju da udju u grupnu fazu.velika cetvorka sfrj i rijeka,uz malo srece u zrebu,moze do grupne faze.vrlo moguce da czv udje u ligu sampiona,samo ako udje u plej off,da ne uzvuce neki bas jak tim.