Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Azar se bukvalno poigrav'o i sa odbranom i sa veznim redom, nama je vrhunac igrati solidno protiv Grcke i Kipra, tesko je ocekivati da ova ekipa izbori Svjetsko.
Mesa spremi trojicu igraca u odbranu. Jedan da cuva Spahica a druga dva da presjecaju opasne pasove fudbalskog maga Mate Jajala
a onaj 6-2 od Portugala?
Moramo stvari sagledati realno ,imamo 2 igrača koji nešto vrijede Džeko i Pjanić , imamo 4,5 prosječnih igrača i 20 balvana . Prevelika očekivanja mi imamo od ove limitirane ekipe uz to imamo i bijedne selektore , bijednu infrastrukturu i ligu , bijednu državu , klubovi nam ne mogu maketi dalje od 2. pretkola itd . Previše uzdižemo svoje igrače kad zabiju 5 komada amaterskoj Estoniji pa nam onda dođe prva jača ekipa i spusti nas na zemlju i tako svaki put . Smanjite očekivanja .
Mi još uvijek igramo nogomet iz 90tih , samo nabijanje lopte , igrači su nam prespori i ne mogu parirati brzim i kreativnim igračima i generalno uvijek imamo problema kad nam dođe ekipa sa brzim i okretnim igračima . Moramo podmlađivati reprezentaciju i tražiti neke nove igrače . Meša nije kapacitet da vodi reprezentaciju pokušao je ali mu ne ide , nema ni znanja ni autoriteta .
ma sve to stoji,, ali je problem sto se niko nije ni uznojio sinoc,
jedva cekam uzvratnu u zenici da dvicu na belgiju zategnem
Baždarevića ćemo zvati - Juneća glava
Imali sreće, Belgijanci mogli još dat, pogotovo Lukaku što nemoguće promaši, a i penal se mogo svirat
HR Herceg Bosna bi sastavila bolju reprezentaciju od ove muslimanske, a tek reprezentacija RS da i ne pričamo...
Vidimo po klupskim takmičenjima u Evropi. Do drugog kola i fasovanje, a za đikane ne znam da li su uopšte dva puta bili u LP. Borac jednom istrčao i Makabi ga naguzzio s pet komada.
steta sto nije bilo 10-0
@BosanskiiSiin :D
Pleme ti seljacko hebem!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Haj dobro je, nismo oborili rekord!