Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav njuh za izmjenu Bake Sliskovica. Sve cestitke
Bekrić nek nazove gospodina iz metropole i nek ga pita treba li mu sad?!
Pa sto ne stavite sliku iz Bijeljine a ne iz Mostara,bar tu sliku mozete nabaviti. Hajd sto nam je liga tragikomicna ali haman i sve uz takvu ligu mora biti tragikomicno.
Zrinjski je sampion! Svaka cast. Prevazisli ste ligu.
Nije Jakovljević dao gol nakon dobro izvedenog kornera, već nakon faula u napadu! Dao je gol glavom sa zemlje jer nije mogao ni da skoči zato jer je obarao odbrambenog igrača!
Ti si prvak sugave zemlje
@BosanskiGazija121 Ne Znaš ni kako se država u kojoj živiš zove, šta ti znači ovo R
@BosanskiGazija121 BiH nije republika, prvo da saznaj sta znaci republika, ni u jednom službenom nazivu ove naše države ne pise republika. Toliko je voliš a ne znaš ni kako se zove.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne valja slika, de okreni antenu...ee..ee..vrati
Poljska hala ispada iz lige...derbi u gracanici,lasvi i poljicama igrajte...
i opet sudija pomaže smetljarima po ko zna koji put.....
jel sad jasno da nismo građevinsko preduzece nego fudbalski klub. treba Misimovicu nekoga dovesti ko zna fudbal, a ti pravi stadion.
sisaj ga zeljo
Kako ono kazu kone: DUPLA KRUNA!?!?! HAHAHAHAHAHAHAHAHA
@trener Boli nas rinaka...
@manijak samo da vama napajostimo ili mi ili bilo ko drugi.... HAJDE MALO PJEVAJTEEEEE.... HAJMO PLAVIII ALEEEEE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)