Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj ti izgaraj u mladosti dk ne znas se postaviti prema protivnickom krilu 4m stojis od igraca probijaju te ko vlada budzet
Opravdao poziv. Dobro su odigrali kad se sve sabere.
Dijaspora na aparatima..
Ne bi da decka ukopavam, a i nisam gledao cijelu utakmicu. Sto sam vidio u 10 minuta snimka, nije bilo bas najbolje. Prolazili su ga Meksikanci kako su htjeli. Generalno gledajuci(na osnovu dva skracena snimka), protiv Amerike je bilo dobro. Protiv Meksika lose, dosta sansi su dozvolili, a nisam vidio ni jedan udarac nasih u okvir gola.
jedan ozbiljan komentar: ako samo jedan domaći igrač bude starter, utakmica je unaprijed izgubljena!
Najgori igrac zajedno s Melunovicem u zadnji 10 godina od Sarajeva. Cccccc
Na tebe se sigurno ne moze racunati
Sve sami Ferguson do Fergusona. Pogledaju na TV utakmicu Lige šampiona i misle da znaju sve o fudbalu.
A ti si bio najgori na terenu !No nije do tebe jer ti si dao svoj maximum,kriv je Prosinecki koji je dopustio da mu menadjeri naprave spisak pa tako najbolji bek lige Jasarevic nije pozvan.
@skytech Doso je ima mjesec dana.Mogo je za tih mjesec dana pogledat mnogo utakmica,raspitat se malo,popricat sa nekim trenerima i onda donjet odluku ko ce igrat a ko ne.Jadno je kad ti menadjercici prave spisak al eto nadam se da to vise nece biti slucaj.
Menalo i Zakaric nisu losi, treba ih pozvati u A tim.
Konacno da neki selektor pozove igrace iz nase lige. Sretno Robertu i ekipi.
Mozda bi i mogli ovi iz Premier Lige al da nam u grupu dodju Farski O.,Luxemburg,Malta i njima sl.ekipe udarajte minuse , ja sam samo realan nema od nase lige nista samo uzorat i posijat pSenicu
Pojma ti nemas
Glavu gore momci idemo dalje.