Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bega je kralj !! Veliki profesionalac i ponos drzave.
Dijete Kanade
@anonimus: on je dijete kanade... a ti kopile, znamo vec cije....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije nimalo zalio loptu kada je udario...
Strijelac vishe za Bosnu i Hercegovinu
a gola braco moja milaaa
panter pravi......Allah te nagradio....
Ovaj golman k'o mezar!
Rekoste da je ovo cetvrti po redu najbrzi go i da je postignut u 14. sekundi igre, a gore pise da istice treci minut. Nista ne kontam.
Begovic sprema oboriti rekord u Brazilu, hajmo majstore!!!
begovcu sadeb ostavla svog momka zbog radi tebe vod me seb
Daje golove češće od Pjanića
BEGOVIC JE zraka Sunca!!!!!!!!!!!!!!
Ma kralj, jedan jedini, neponovljivi ;)
ako vec prevodite,prevedite kako treba,jer nije 89 metara,vec 97.5 http://www.goal.com/en/slideshow/5560/1/title/begovic-beckham-diego-the-classic-long-range-goals
ko ce sad cuvat Begovica kad budemo igrali protiv Argentine?
koga sad u spic Dzeko ili Begovica?
Ja ne znam kad nas je krenulo, krenulo je, BiH ce bas biti opasna u Brazilu, pored svih muka nasih protivnika, sad se jos moraju bojati i Begovica, em mu valja dati go, em ga valja sprijecit da ga ne dadne;)
Bitno je da se upisao u historiju Engleske lige, ovaj gol ce se spominjati i u narednih 100 godina :) Naravno, treba zahvaliti i protivnickom golmanu :D