Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko sto ima rupa u zakonu tako ima i rupa na golu.....
Tottenham je sila, ali Begovic nije ono sto je nekad bio. Unistio ga je Chelsea.
Nevezano za odbrane u engleskoj, Begovic nas je kosto nekih kljucnih bodova!
@trir a sta nas je koštao?
Ne znam ko plaća ovog "novinara" Šehić, Pirić ili neko treći, pa konstantno loše piše o Begoviću! I kad brani dobro, za njega je najgori, katastrofalno griješi, bla, bla... Begović brani, i to veoma dobro, u solidnom klubu, u jednoj od najboljih liga na svijetu! Zna on pogriješiti, istina, ali mi boljeg golmana nemamo, i kako stvari stoje, dugo nećemo ni imati!
@Winnetou ja znam gdje je problem Taj novinar traži od igrača 100 km da pise o njima i ako nedadne onda je taj igrač najbolji.Ovaj novinar je svakako tele,čita na teletekstu i objavljuje članke.Begovic je jedna dobar osoba i prava igračima a ovo tele nije novinar ga blati.Za njega je Bega gospodin
I ja sam se isto pitao. U ovom videu sam vidio i nekoliko sjanih odbrana, ali je bitno reci da je veoma lose intervenisao kod 4. gola, a ni to nije 100% istina. Ono je bila prilicno teska lopta, a igrac na drugoj stativi je bio sam.
Da nije bilo Begovica primili bi jos koji komad.