Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki gospodin i patriota.
Svaka čast, čovjek je pravi profesionalac, ni jedne nepotrebne riječi.
Fejzić klasa za tebe,neka te bar na klupi!
Bega, neka mi se opet javi 4-5 dana pred sljedeće okupljanje da mu opet '' ligamente palca malo nagnječim''.
Legendo naša,ponos nas
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://v.ht/xmiss
Odlično smo vidjeli protiv Španije gdje ste vi u odnosu na bilo koju top reprezentaciju , treća španska postava od koje sam Džeko ima više nastupa od komplet njih poigrala se sa vama i sprdala , ne znate tri pasa uvezati , od 90 minuta 85 minuta provedeno na našoj polovici . Nek nam je Bog na pomoći kad nam se počne vraćat sve one vile što su nas nosale zadnjih nekoliko utakmica pogotovo protiv Sjeverne Irske i Turske .
Kad si zadnji put nesto odbranio ?
promijenite tastaturu ne radi vam spejs
U A ligi realno nemaju sta da traze ali to ce biti pravi testovi, BiH ce pravu provjeri znanja imati u play offu protiv Danske, Svedske i Ukrajine, ipak su Holandija, Francuska, Belgija, Engleska, Spanija i Portugal dosta levela iznad