Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Safet ubleha ili ti zalosna vrba covjek bez emocija je iskljucivi krivac zasto beg ne brani.
Prvi put da imamo vrhunskog golmana i on ne brani za Zmajeve. Do kada prodavat Hasagica hebo ga pape
jaro ti si nas, mi smo tvoji,pusti papeta sta prica. samo naprijed jaro i ne osvrci se. cekamo te, ostao si nam duzan. ;) jedan je asmir! volim te Bosno!!!
SRETNO ASMIRE I DA STO PRIJE BUDES NA KLUPI REPREZENTACIJE BIH.SUSICU POSTUJEM TE I CIJENIM UVUCI I TI MALO TE OVNOVSKE ROGOVE(PAPE JE OVAN U HOROSKOPU).
Kenan Hasagic Asmir Begovic DVA Zmaja
Kako ste vi cudni. Ja sam kanadjanin. Necu da branim za repku jer sam se sad dobro prodao. Prosle godine me nije bilo nigdje al sam sad poslije dvije utakmice vec klasa. Kleknite zamolite me fino pa cu MOZDA razmisliti.
nisam bas zadovoljan nasim selektorom, nece da pozove Begovica, makar na klupi da bude, moze ulazit u 2. poluvremenu, mislim nije los ni Hasagic, al neka da sansu malo mlađima
Cekajte ljudi , moramo prvo prodati Hasagica , znate da ne brani u svom sporu !
koji \'rac spominjete tog izdajnika ?? nije se odazvao na pozivke reprezentaciji.. ON je za mene mrtav ! dabogda slomio obe noge !!
vrhunski golmani brane za svoje reprezentacije
ja mislim da će Džeko njemu prekinuti niz
@kacunak -- - i bice ti kako dosle tako i otisle
i dzeko se pita
jel opet o multieticnoj \'\'bih reprez..\'\' ustvari bosnjackoj ?!
Ja sam S. Kaplan i otavno nisam imao pogodak