Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde ti u real... a sto se papeta tice njega je vrijeme pregazilo...
koja je ljudina ovaj bego , zaboravio je ono zatucano forsiranje hasagica dok se nije povrijedio prije njega od strane ublehe ... dobar covjek , svaka mu cast ..
a sjecam se kako smo do prije par godina derali po ovom momku jer "ne zeli da igra za BiH" a nismo znali da ga spahic tjera iz repke da bi branio njegov jaran hasagic. zamisli da je onaj kabadahija otjerao ovoakvog golmana? koliko igraca su samo otjerale pojedine "velicine" iz nase repke nikada necemo saznati. srecom Bega nam se vratio :)))
Zaslužio je vala,dosta je igrao sa onim stokama :D
begović je super branio, ali stvarno ne razumijem ovu stranu listu u kojoj je jedino bolji od pletikoze ?!?! nisu ni sve liste ... liste. POSTOTAK OBRANA NA SP-u: 87,5 % Navas (Kostarika) 87,5 % Courtois (Belgija) 86,67% Ospina (Kolumbija) 85,71% Eneyama (Nigerija) 85 % Dominguez (Ekvador) 80 % Buffon (Italija) 80 % Bravo (Čile) 80 % Neuer (Njemačka) 76,92% Ochoa (Meksiko) 76,92% Akinfejev (Rusija) 71,43% Begović (BiH) 50 % Pletikosa (Hrvatska)
On je jedan od onih koji uvijek daje odmjerene izjave i naravno da je rekao da bi volio da pape ostane. A mislim da je i njemu savršeno jasno da je vrijeme za nekog drugog da bude selektor.
Nadam se da ce Dzeko i Spaha procitati ovu tvoju izjavu..............da......apsolutno i u pravu, da bez podrske navijaca nebi vidjeli Brazila
ostati pape potpuno se slazem da begovicem ne govori on to djaba sigurno
Bog i papin trud je odvelo nas na svjetsko! ko mu se nesvidja neka nadje sebi novu selekciju
Begovic profesonalac skroma covijek.💪💪
Vidi se brate da je iz Hercegovine porijeklom pa ja
Definitivno nije golman za Real ali ako može u Real ..... super.
Veliki COVJEK.
NEGO STA IDES U TOP KLUB
hej sve je postalo cetvrtasto. nije lijepo.
start of sala - tek sad si pravi sandzaklija - cetvrtasta ti glava end of sala ne zamjeri druze :) znas da nista lose nisam mislio
ma iso je puno rizik, sa onim mutavim Hrvatom Svenom, pa onda sa Zahirovicem, pa onda sa onom postavom, gdje nije bilo Ibisevica. Vozdra vise! Dosta sa tim klanovima, nek dodje neko i napravi ucinak.
Momak ocito odrasto na zapadu i nema pojma sta su bratici amidjici dajdzici rodjaci burazerovi igraci itd...a sa papetom bilo lijepo jer ste mogli raditi sta hocete...zato smo ovako i prosli na SP a imali smo sansu za vise...pape pravac istanbulspor...
... tebi je krivo sto ti nisi dajdzic ili bratic ;)))
99% jest malo :-)
brav.
gospodin