Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj Bega jarane
Kad moze ronaldo profulat loptu protiv barcelone moze i Asmir...
Vedran Kjosevski na gol reprezentacije!
pravi zmaj
al opet prije Šehica i ko mu sta moze
Ovo njemu postaje standard...
Nadam se da ce Šehic biti prvi golman
glavu gore Begovic, desava se to i dobrim golmanima...bitno je da si pronasao ekipu na tvom nivou gdje mozes igrat, solidan si golman i siguran sam da mozes jos puno dat nasoj reprezentaciji.
Ja ovo proćitah ali nejasno mi s kime je igra West Hame?
koji Hame?
Hame sa Bistrika 😂😂
sehu za prvog golmana repke
Prvi gol totalni peh, desava se i puno boljim od njega. Drugi gol nije negov. Dva potpuno nemarkirana napadaca u petercu sa loptom. Dobro je i prvi udarac odbranio.
Vrijeme je da Sehic dobije sansu..
@Amca007 obavezno ali da Begi lopte donosi
Ja kad bi ovako loptu profulao na terminu naredna 2 nebi doso nikako...
Danas sam vidio Pjanica da sipa gorivo .Pisite odmahhh
@mrExxer hahaha aha.Vidis ovi novinari samo o njemu pišu.Sutra će sigurno pisati Miralemov sin Edin se pokakio.Neznam sto se o njemu zamarate tako
@mrExxer hahaha aha.Vidis ovi novinari samo o njemu pišu.Sutra će sigurno pisati Miralemov sin Edin se pokakio.Neznam sto se o njemu zamarate tako
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj novinar sto non-stop pise protiv Bege jedva dočekao da se Bega oklizne i da primi ovakav gol.Steta sto ti Bega onda u hotelu odbio i nije ti dao 100 KM.Sutra sam u Sarajevu pa ću ti ja dati 100 km da napišeš nesto pozitivno.
jbo te begovic sta svr.savas na njega rupa od golmana seha je bolji