Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao bi praviti karijeru i otici u jaci klub ,skromnost u sportu nije vrlina
Nije Begovic ni ocekivao da ce napustiti Stoke.Vec klix.ba siri dezinformacije o njegovom prelasku u Real Madrid,fol britanski mediji prenose. Ko to ne bi jos branio ili igrao za klub poput R.Madrida.
Ko to ne bi napustio klub poput Stokea,i igrao za Real Madrid? kakvi britanski mediji,kakvi prelasci... Begovic nije zasluzio ovakve foluske,pa htio ga R.Madrid ili ne
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bega kralju, neka te sreca prati sta god odlucis. Strasan golman
Ne mora Beg ici nigdje, nije on gladan za parama, prezadovoljan je tim sto ima, svaka cast.. A igraca u drugim klubovima mozemo gledati u LP i EL.. Pjanic, Dzeko, Kolasinac, Spahic, Salihovic itd ..
Idi Asmire u neki veliki klub, želimo te gledati u Ligi prvaka!!!
To kaze jer ga mogu otpustiti bez plate ako prica da hoce da ode u Real.
ne znam koliko je on jak.
sta smo igraca prodali i kupili na internet portalima,cak je i ibrahimovic jednom trebo igrat sad na spu za nas.sreca pa nisam klikno na link i potrosio vrijeme na te gluposti
gospodin iako ima ponude ne otkriva to i nije poletan kao ostali jer zna ako nigdje ne ode da ce ga navijaci drugacije gledati ako kaze da bi volio napustiti stoke. uglavnom za golmana je bolje da ostane u klubu poput stokea igra svake sedmice protiv jakih klubova standardan je na golu i cijene ga u klubu.
Bolje branit nego sjedit na klupi pa makar to Real bio bravo asmire pametno...
Pa logično da neće govoriti da bi volio da ode i protiv svog kluba, kad još nije stigla zvanična ponuda.Vjerujem da ako i kad ga pozovu u real, da će spakovati kofere i otići.
...nigdje ti nes maknuti iz tog stokea...zivi bili pa vidjeli...nece njega izgleda niko samo novinarske patke...
Lutka!
Begović mora otići u bolji klub. On je Stoke prevazišao davno.
Voli te tvoje Trebinje i svi ostali dijelovi Bosne i Hercegovine!
Ne, ne, nego one Bosne i Hercegovine sa katastra Evrope i UN-a.
Ako te Real zaista bude želio, u Stokeu nećeš sigurno ostati. Pratim Marcu redovno, nigdje ne piše ni dijelić teksta o Begoviću, ali opet... vidjet ćemo.
Marca uglavnom objavljuje provjerene informacije kad je Real Madrid u pitanju. S obzirom da navijam za Real, onda njih i pratim, šta pišu u vezi ostalih klubova me i ne zanima.
Proslo doba prelaska Dzeke i Pjanica.Na redu su transferi mlade dame..pardon bh.nade Besica.Nakon utakmice s Argentinom,pola ga Europe trazi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako brani onaj golman Alzira malo je reci, ako je iko zasluzio odlazak u Real onda je to on