Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji BH golman !
S tobom na golu nema zime, KRALJU !!!
@ HRVAT sreca ja samo sto pravi Hrvati (iz Hravtske) ne misle tako kao ti - otpadniče. a sto se tice tekme, neka momci samo igraju kao u Parizu, rezultat ce doci
Ispadate,samo mi je žao što ne igramo s vama da vas mi izbacimo,ali dobro,Bosna...Turska,zar uopće ima razlike?
@@ Mozda bi bilo vise tih, kako ih ti nazivas katolika i pravoslavaca, da ne odlaze igrati za Srbiju i Hrvatsku. I ti se radujes svaki put kada se to desi, a onda dodjes ovamo pisati o tome. Recimo da je Subotic pristao igrati za BiH, pa onda Rakitic, pa Srna, bio bi to mnogo bolji omjer. I da ne nabrajam dalje, uglavnom Hrvatska bi bila u rangu Malte. I ovako ste s njom bili bara-bara. Ustvari niste, cak je i Malta uspjela zabiti gol Grckoj, a vi niste.
Kakva Zenica i prosli put su nas otresli tamo. Prave utakmice treba igrat na Kosevu, vise raje moze doci, a i teren ce u zenici za mjesec vjerovatno bit jos gori nego protiv Luxemburga a i tad je bio ko za koridu.
Nista od tog kad pocne prica \"Mozemo ih dobit ako oni budu razjedinjeni\" ili \"Treba nam puno srece\" itd...to su znakovi PREDAJE i straha,a ako si se ti rpedo,nemoj ni igrati. IMAMO KVALITET,imamo dobre igrace,potrebna je dobra taktika,i upornost nasih igraca,i mozemo dobiti.I ti Portugalci su valjda ljudi. Taktika je jako bitna,fizicka i psihicka spremnost.......a ne oslanjat se na to da oni imaju los dan ili povrede nekakve......IGRAJ !!!
Ti nemas pojma.. kakve ti to probleme vidis izmedju selektora i igraca. Susic je pravi profesionalac. 100% podrska za selektora. Treba nam samo odbranu pojacati.. Nadarevic, Jahic. Jer Spahic ce dobiti drugi zuti.. ko da gledam..
Svaka cast Hasagicu, al doslo je vrijeme za Begovica!! eh sto bi bilo dobro da se Hasan vrati bar ove dvije utakmice..
Odličan golman, mnogo bolji od Hasagića koji loše stoji na golu.
veliki sam patriota, i vjerujem u nase momke ali najvaznije mi je sto vidim da iako imaju optimizma, shvataju da ce ovo s portugalom biti duplo veci izazov nego protiv francuza. treba biti realan i priznati..portugal mozemo proci samo ako svi nasi raspolozivi igraci budu dali svoj maximum, i ako se oni ko ekipa razjedine jer imaju problema na relaciji selektor-igraci drugim rjecima, trebace puno srece i faktora na koje mi ne uticemo da se poklope nama u korist... i da...napokon da Dzeko barem jednu utakmicu odigra kako zna...jer on kad hoce moze svakom uvalit 3 gola bez problema volimo ga svi, al u francuskoj je realno mogao dati barem jos jedan...oni sutevi mlitavi su bili sramota za onakvog igraca Asmir Begovic umjesto Hasagica u svakoj narednoj utakmici!!! Keno mora da shvati da reprezentacija nije agencija za pronalazenje boljih angazmana u evropi
bosna je sa Svedskom igrala 4.2 s tim da je priznat go Martina Olsson-a a bio je ofsajd ! Opet sudija !!!!
I AM SORRY WHERE IS BOSNIA??IS THIS A BEAUTIFUL COUNTRY??I AM CR I LOVE ONLY MYSELF SORRY!!
Bez Papca, Mujdže i vjerovatno Spahe u revansu, nema nam druge nego sve u napad pa sta bude.
bojim se da nas Susic moze ukopati. Ziheras je i vjerujem kako ce on ici na siguru u obje utakmice tj. ako i damo gol on ce nas postavit defanzivno. po meni bi trebalo igrati na njih sa dva spica jer je portugalska odbrana lošija od naše.
portugal je trenutaćno drugorazredna ekipa. nisu ni blizu njemcima, englezima, špancima ili holanđanima. ako nismo u stanju razguliti portugalce onda zaista još uvijek nismo sazreli za EURO. živi bili pa vidjeli PREDVIĐAM DA ĆEMO IH U 2 UTAKMICE DOBITI SA VIŠE RAZLIKE i da, treba presing raditi na PEPE-u da zaradi crveni karton
Jedva čekam da počnu Mediteranske igre da uživam u vaterpolu i navijam za Barakude.