Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno Seha je dobar golman, dobro se pokazao tako da ako je njegov ego malo povrijedjen to je do njega. Uz to sto Bajevic pokusava, da se igra od golmana prema naprijed, Seha mislim da bolje radi.
Seha nas je sinoc 2x spasio poraza ,isto macka lik
@Kovidash Šehić jeste bolji trenutno, sigurno ali mu je igra nogom očajna nažalost. Sa druge strane, ne vidim zašto nužno ovo gledaš kao "povredu ega", možda je sa Bajevićem usaglasio da nema potrebe da ide u Poljsku ako nije u planu. Logično po meni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hajmo sad pisat komentare ko se s kim zakacio i prije nego se zna sto je covjek otisao :) a novinarima svaka cast za clanak prije nego su upotpunili informacijama i dali nam prostor za razne strucne teorije.
Bajević je diskriminisao Begovića po nacionalnoj osnovi.
Dobar je Asmir...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast Begoviću za sve što je pružio, donio je on nama puno radosti onomad. Jednostavno, možda je vrijeme za oproštaj, ali ne treba pljuvati po čovjeku. Na kraju krajeva, on je karijeru imao i bez reprezentacije, tako da mu nemam šta reći osim - hvala.
Bolji je Ibrhaimaga 100 %
Ja se samo nadam da ce Asmir u Engleskoj izuciti kakvu trenersku skolu, pa da u buducnosti postane selektor BiH.
zaboravite na Begovića, A D I O
Covjek je otisao u dogovoru sa Bajevicem, zasto bezveze piskarate
Drag mi je Bega ali smo dvije kvalifikacije zijanili zbog njegovih pocetnickih gresaka, ko se sjeca sjeca
Vrijeme je za COVID informacije. Pustite čovjeka nek ide, Bega tebi svaka čast i sretno.
Ove fanatikose ne interesuje fudbal u koji se očigledno i ne razumiju. Šehić se svaki put potvrdio u reprezentaciji. Ne sjećam se da je kriv za neki gol. Begović je realno loš golman, staromodan, linijski, spor itd.
Fanaticosi valjali do Beograda. Tu je doslo puno seljacina koji pojma o fudbalu nemaju. Sjecam se Danske na Koševu i tu je bilo sve izgubljeno pa se navijalo sat poslije utakmice. Sjecam se Brisela izgubili 4:1 pa se navijali i poslije tekme. Sjecam se Pariza i tu sr navijalo poslije tekme. Gadno je kada seljacine i lazne patriote pojave i budu vecina na tribini!!
u narednu subotu Bournemouth vs QPR, potreban je timu i otisao zbog treninga... svakako bi i protiv Poljske sjedio na klupi
Mozda se covjek treba na biro javiti...
Pazo ti Logo u Aćke, AB kokanom
klixe da nisi zlonamjeran kao sto jesi napisao bi naslov "Begovic se vratio u Englesku, u dogovoru sa strucnim stabom". Jadno vam je to spin novinarstvo
Nisu to novinari to su stranacke sluge.
Begovic gospodin sinoc napisah. Jedini se udostojio i prisao navijacima. Ali ne bitno to, ne znam zasto mu Ðuturum Bajevic neda sansu ako je vec rekao da ce isprobati sve igrace. Ovo je izgleda zadnji put da ga gledamo i pametno Asmire idi sto dalje okreni su klubu. Nema ovdje selameta. Ministar Odbrane jedan jedini AB ✌🏻✌🏻✌🏻
Begovic je isproban vec. Da nije Sehic branio nebi vidili ni penala a ni boda protiv Nizozemske.
seha je kahn za ovog begovica. nije trebao ni dolaziti.