Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pape legendo, ovo je odlican potez, ubaciti Begovica da brani ovu utakmicu, nije zelio povrijediti ego Hasagicu u prvoj tekmi, a sada evo pruza priliku odlicnom Begovicu, trebaju nam obojica zdrava i zadovoljna. Bravo Pape psihologu stari :) P.S. Onaj Ciro je bio smijurija ! Safet Susic - Pape, selektor BiH :) :) :)
Napokon doaso pameti pa stavio Begovica
brate nije ti ovo razigravanje za mundijal vec za EURO 2012... Ali eto ako zivis u zabludi, onda si pravo sretan.
hrabro do pobijede bellive
joj sto pametuju svi redom....sretno BOSNO I HERCEGOVINO.......
koja si ti stijena jarane, pogledaj koliko pjanic ima kartona ;)
dzeko naprijed i salihovic, 6 golova hocu ja, necu jedan niti dva ...
razmisljas ko kamen
Ne znam, zaista me strah ovih Safetovih kalkulacija... Begovic nekako nije siguran, A Pandza i Mravac djeluju izgubljeno, Kako to da Papac nije spreman? Pa ko ce mu onda biti u odbrani???....itd. imao bih jos 1000 pitanja...al sve mi je sad ovo nekako smutljivo i sumnjivo, Da Bog da da mi sutra ostvarimo dobar rezultat.. Neka nam je Bog na pomoci.. NAPRIJED ZMAJEVI..!
znao sam da ce ovako bit, jednu begovic jednu hasagic :D NAPRIJED DO POBJEDE !!!
Vrlo glup i naivan potez od Safeta Susica da stavi Begovica u ovakoj kljucnoj utakmici nekontam ga stvarno a jos neigraju standradni odbrambeni igraci i njihova suradnja ima iputnik barem kod mene....
Bjelorusiji je falilo mnogo igraca u prvoj utakmici tako da bit ce vrlo teska utakmica sutra al ako bude discipline i rada 90 min a ne 60 min onda se mozemo pobjedi nadat,a kapitensku traku je trebao dati Rahimicu jer najvise se bori i jedan je medju starijim igracima....Dzeko me nije impresiro uopste bar za sad mada se od njega najvise ocekuje al nemoze se reprezentacija zivit od imena isto...
mog\'o si i Spahu staviti u taj sastav :P
Sutra bodrim svoje zmajeve i svaka cast , za izmjene u ekipi ... I zelim nam pobijedu sutra da bjelorusiju nakantamo ...Sretno zmajevi
Da li neko zna šta je bilo sa Jahića i Nadarevića? Zašto ne igraju više
GAZI BOSNO GAZI!!! OVAJ BI SASTAV BIO PO MJERI... DZEKO SALIHOVIC PJANIC ZAHIROVIC MEDUNJANIN RAHIMIC LULIC MUJDZA PAPAC MRAVAC BEGOVIC SVI U NAPAD JEDAN JE PAPE!!!
djes bolan dzeki dat traku jesil ti normalan????????????????? svaka cast njemu na napadackim kvalitetima ali traku mora nosit rahimic po svim logikama i zakonima. puno srece sutra!!!!!!!