Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bega uz duzno postovanje sto si ucinio za repku.. mislim da konacno u ovom trenutku tvoje mjesto na kogu zmajeva zasluzuje Ibrahim Sehic, decko iz dana u dan dize svoj Qarabag u sami vrh evrope.. ako nista, treba mu konacno pruziti sansu pa ako opravda, nek dobije priliku da brani boje dresa svoje drzave.
Golu* ;)
Jesi li gledao utakmicu Rosenborg-qarabag,kako su norveski komentatiri ismijali Sehica,mene sramota bilo biti Bosanac u Oslu,Sehic KATASTROFA!!!
Ti trenutno branis gore nego sto to rezultati pokazuju
Ne znam sto vam je Begovic trn u oku,nasa odbrana je bila katastrofa u svim kvalik,Begovic je world class i uvijek ce ostati,a taj Sehic nikad nece igrati na nivou Begovica,eto zivi bili pa vidili!!!
Sto si lud, pa jesil gledo utakmicu protiv Belgije, kriv za najmanje jedan gol , sam sebi pogodi stativu, ne zna svoj ugao zatvoriti nikako...
Neka Sehica u qarabagu koji je to levat golman!!!
Sta ti je fadil novalic
jarane trud se uvijek isplati na kraju....u pravu si...sad nemate srece...ali imaju jos 3/4 sezone...sav rad ce se isplatiti....i ti ces zablistati...nije mala stvar da te Morinho kupi...puti ti ove nase znalce ...samo naprijed...
Al se rezultat na kraju jedino broji Asmire!
Begović: Bournemouth igra puno bolje nego što to rezultati pokazuju... Jos kad bi ti nesto odbranio...
I moja platna lista izgleda dobro ali rezultat na kraju ne pokazuje bas najbolje😂
Sehic taraba za Begovica!!!!
Vrijeme je da te amar osim skine s gola i na gol stavi ibrahima sehica.
Ibrahim Sehic :)