Uoči susreta s Pustinjskim lisicama
62
Begović: Alžir je ozbiljna ekipa i dobar test za nas
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BHT1, srijeda u 17:50h
Asmir kralj!!
da se ozda tekma ne igra u srijedu?
http://adf.ly/EaYEd
Džekina sestra postala glasnogovornica Ministarstva kulture i sporta FBiH Sestra našeg nogometnog reprezentativca Edina Džeke, Merima Šoljanin, dobila je posao glasnogovornice u Ministarstvu kulture i sporta Federacije BiH. Piše: N. J. Merima Šoljanin Kako nam je potvrđeno u Agenciji za državnu službu FBiH, Merima je dobila posao na osnovu Konkursa za poziciju glasnogovornika u Ministarstvu koji je raspisan 27. jula i trajao do 16. augusta. Kandidati su pored opštih uslova trebali imati VII stepen stručne spreme, odnosno visoko obrazovanje prvog ciklusa, ili drugog ili trećeg ciklusa Bolonjskog sistema studiranja Fakulteta političkih nauka – smjer Žurnalistika. Tražilo se također da imaju najmanje dvije godine radnog staža u struci nakon završene VSS, da poznaju jedan strani jezik i rad na računaru.
izbacite vise jednom te v.lahonje i so.kce iz reprezentacije..
malo se bolje raspitaj : Alzir je 12 mijesta ispred nas na fifinoj ranglisti . 19. Alzir 31. BiH
Može li Kubanka Kathy Ferreiro parirati Kim Kardashian ? Pošto se tamo ne može komentirati: spuc\'o bi je ko cigo napolitanku
dajte popustite malo s tom napetošću. alžir, ba. halo ljudi. jel oni uopće postoje na fifinoj rang listi? razvalit će ih sve jedan bosanski klub iz druge lige. ovo je presmiješno.
oćel kloc povesti sestru, da imam šta teslačiti.
Konkurs za posao glasnogovornika ministarstva kulture i sport fbih nije nikad objavljen. http://www.fmksa.com/ind ex.php?option=com_conten t&am p;view=category&id=7 7&am p;Itemid=124
Čovjek za poželjeti :)
bravo...na nivou si glupane
@strongman Evo ja cu zaposliti regularno tvoju sestru, ne treba joj ni FPN da mi sipu racku
@c.villa najbolji igrac jos uvijek je njihov trener Vahid Halilhodzic
Pošto se ne može ovo komentarisati tamo: Džekina sestra postala glasnogovornica Ministarstva kulture i sporta FBiH Samo bi se grohotom nasmijao, kao ona primljena preko konkursa, pa zaista ovo je najsmješnije što sam ću u životu. Sa fakultetom političkih nauka dobiti posao regularno :)))))))) oj Džeko dobro si sredio svojoj seki.
drago mi je da nismo ufurani pa da potcijenimo Alzir, koji je sve samo ne bezveze ekipa