Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj do kraja EP, a još se nisu ni plasirali na EURO, hahahah.
na čelu saveza anonimus... na važnim funkcijama mesari, tesari, bravari
Ti si glavni rusitelj saveza ti i Sda nepismeni i što BH fudbal nema napretka mamicu vam hostaplersku
znaci covjeku dali ugovor za dvije utakmice baraza i pokoju prijateljsku i onda ce kao ove neznalice odlucivati o ovakvoj legendi i trofejnom trener...da je kakve srece covjek bi dozivotno bio u savezu na nekoj funkciji a ovi anonimusi kojima kad ukucas ime na intenretu odmah izbaci "optuznica,kriminal,SIPA,pronevjera" ite.bi prodavali paprike na pijaci.
Možel Fajič igrat mjesto Dzeke. Forza Vrapčići 🐥
Odlazi Begicu lopove pitarski
Kriminalac
Gnjido što ne komentarišeš nedavno privođenje sudija u SIPU,što ne komentarišeš kriminal u kantonalnim savezima?
Kad ce se savez kompletirati, ali ne reda radi vec ljudima koji su skolovani i kompetentni za fudbal i recimo bivsim uspjesnim igracima, a ne prevarantima poput tebe?