Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema se tu sta gledati, otkaz i zavrsena prica!
Pogledajte se u oci i smanjite premijer ligu bar na 12 klubova.to je najvaznije.Sirotinju pravite i od klubova i od naroda,pa u BIH nema 16 gradova po standardnim kriterijima.
Safete , odlazi !!
on ce vas u oci gledati telecim pogledom ko i inace i oprosticete mu .
pogledati u suskavac, ne u oci!
Begicu, rijesite nas muka! Obice vam se o glavu ne date li mu otkaz! Spremamo se za Cardiff.
Nema susic je pustio korijene ,tu bez ispaljenog metka nemoze proci. Ako ga fanaticosi ne svrgnu nece onda niko. Yebiga fino mu dobra plata gura bratove pulene i tu mu kane lova.
papeta krme samo kvasnom carapom po suskavcu i on sam odlazi a od straha i njegov legendarni tino , to je jedino resenje
Begicu kako te nije stid izaci pred javnost i reci nesto kada si prodao reprezentaciju za stan u Dubrovniku u vrijednosti 700.000 eura to ti malo pa zelis jos odlazi iz Saveza
6 bodova u naredne 2 tekme, Vels i Belgija. Ako ne ispuni -> OTKAZ !
Ne moze ! On to, jednostavno, ne zna. Samo na veliko zalaganje i inspiraciju igraca, usprkos pogresnoj formaciji i taktici mozemo doci do bodova, ako nas on bude vodio. Samo, i igracima ga je dosta.
Sta radi ovaj Begic jos uvijek u savezu, ove lopurde sve treba potjerati.Za Begicem trag njegovih kriminalnih poslova ko za puzem golacem sluz.. Procitaju li se kad kakve medjunarodne novine da vidite kako se cijeli svijet sprda sa Susicem i njegovom "taktikom"
Suskavac nece ici nigdje prije ce letjeti igraci nego on...
Sad se Sušić javio, kaze mozda ce malo kasniti, ceka da se radnje otovre da moze kupiti duksericu kao kod Klopa, kaže nece vise šuškavac da nosi, a ono odjelo mu bilo baksuzno
Gledaj sta ovaj begic kaze ,, vrlo je moguce da se povede rasprava o selektorovom pvjerenju ...,, bla bla Dakle oni se sastaju da piju kafe pive i pricaju viceve a ako ih atmosfera ponese i vjetar nanese mozda i prodivane koju o Safetu Susicu Kipru i slicnim tricama i kucinama odnosno nevaznim stvarima . u cijeloj prici dakle od safeta je jedino gori Savez . sve olos i smece . dobro dosli u Bosnu leglo bescasca korupcije lazi lopovluka i slicnog smeca .
Selektor Bazdarevica Asistent Barbareza.Susic je sve uprsko na kraju.✌✋✊
SAVEZ NAPOLJE
Ko to lagi, ko to lagi?
Pa sta se tu ima raspravljati da ima i malo mozga odstupio bi. Dajte otkaz telecoj glavi zivi bili!!!!