Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako bi se tek posvađali kada bi čuli koliko BH političari troše iz državne kase
Fudbal je stvarno precijenjen.. Ljudi umiru, nema posla, kriza sve veca.. ocekuju se ratovi, nemiri a oni zaradjuju 800 000 eura mjesecno.. dokle sve to vodi?
A vi da ste na Beckamovom mjestu ko fol ne bi pristali da vam dadnu toliku platu...Covjek je institucija koja garantuje povratak te zarade kroz prodaju dresova,reklame,tv prava i igru...
Mjesecna plata 800.000 Eura? Pa zar mu nije oko 36 godina?
Tuga, jedan fudbaler dobiva 800 hiljada eura mjesečno, a 14 hiljada djece u svijetu svaki dan umre od gladi. O, Bože, gdje si?
nije placa nego PLATA ....fala
Da naravno, ovo jedino moze u Francuskoj da se politicari nadju uvrijedjeni radi placa i trosenja drugih! Inace u Francuskoj vazi pravilo, \"neprijatelj je onaj ko je bolje uspio u zivotu\" ili mozda jos bolje pravilo \"svakoga unistiti ko zeli da uspije u zivotu\"! Zivim tu i znam te ljude u dusu!Sve bolesno ljubomorno!
Mangup lik !
ovo je vise marketinski transfer....sve sto uloze u njega dvostruko ce naplatiti...
seljacki komentari francuskih politicara k\'o babe kakve raspravljaju necije zivote beckham i viktorija - kakvi su da su, oni su svoje pare zaradili u trzisnoj ekonomiji za razliku od politicara i njihovih mutnih nacina
Trening reprezentacije Engleske, Lampard i Beckham se dodaju loptom: Lampard: \"Ovo je glupo, hajmo viktorije!\" Beckham:\"\'Ajmo ti m.at.ere\".
nije valjda da ce dzeki smanjiti platu
sta ces brate promijenila se vremena,dosao vakat da oni koji su imali sad nemaju a da neka fukara poput seljovaca ima,svejedno sta god da mu das i koliko god da ima od selje poput tebe nikad gospodin
Šta ima seljovci ---> https://www.facebook.com/photo.php?fbid=234961829857701&set=a.131335090220376.16126.129856057034946&type=3
intitucija od covjeka u svakom smislu, PSG ce na njemu zaraditi 10 puta vise kao i real i galaxy i svi klubovi u kojima je igrao ;)
Stali ce njima sada da kaze jedna FIFA il UEFA?