Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika!!! Osjnuješ klub i "kupiš" klubu mjesto u najvišoj ligi.
Nije ovo njegov klub. Iza kluba stoji više osoba pretežno biznismeni latinoameričkog porijekla. Ipak je Becks lice kluba. Stadion će biti izgrađen za 2 godine sa 25000 mjesta. I u sklopu istog će biti shoping centri, pomoćni stadioni, veliki park, restorani i sl. Kao glavni sponzor se spominje Katar kao npr. kod Psg-a. A još nisu neku veću zvijezdu doveli što će se sigurno desiti u skorijoj budućnosti. Uglavnom jako zanimljiv projekat.
To je veliko pitanje..za 25 godina kako je ovaj svijet poludio -daj boze da planeta bude u stanju dobrom za normalan zivot..previse je nepravde,a puno budala sa ogromnom moci ..