LA Galaxy
0

Beckham sletio u Australiju bez supruge

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Slavni engleski 35-godišnji nogometaš David Beckham u četvrtak je sa svojom američkom ekipom LA Galaxyjem stigao u Australiju.

LA Galaxy će ovoga vikenda igrati protiv Newcastle Jetsa, tima koji je u sezoni 2007/08 bio prvak Australije, a trener im je Zadranin Branko Čulina.

"Počašćeni smo što imamo priliku igrati u Australiji. Igrači našeg tima su puno razgovarali o dolasku ovdje i uzbuđeni su. Želimo uživati na gostovanju u Australiji, ali nadamo se i da ćemo odigrati dobru utakmicu i pobijediti", izjavio je Beckham.

Iako je bilo najavljeno da će se Beckhamu na ovom putovanju pridružiti i supruga Victoria, ona je ipak ostala kod kuće, gdje će slaviti američki praznik Dan zahvalnosti sa svojom sinovima Brooklynom, Romeom i Cruzom.

"Moja supruga i sinovi voljeli bi biti sa mnom ovdje u Australiji, ali su ostali kod kuće kako bi proslavili Dan zahvalnosti. Victoria se baš vratila s dugotrajnog radnog putovanja po Evropi", objasnio je Becks.

Beckham će postati najveći nogometaš koji će posjetiti luku Newcastle još od 1967. godine, kada su Bobby Charlton i George Best tamo gostovali s Manchester Unitedom.