Bilo mu lijepo na treninzima
0

Beckham se zahvalio svima u Tottenhamu pikantnom pitom i pireom

Totalsport
Foto: world entertainment news
Foto: world entertainment news
"Proveo sam se sjajno na treninzima u Tottenhamu. Velika hvala treneru Redknappu, njegovim pomoćnicima i svim igračima. Želim im sve najbolje u budućnosti".

Izjavio je to David Beckham u ponedjeljak nakon što je odradio posljednji trening s nogometašima Tottenhama, s kojima je vježbao od 10. januara, kada je stigao na Otok s namjerom potpisivanja posudbenog ugovora s londonskim klubom.

"Uživali smo imajući Davida u klubu. Teško ćete neći ugodnijeg momka. On je apsolutno prvorazredna osoba", rekao je od 35-godišnjem Englezu Redknapp dodavši:

"Bio je fantastičan uzor našim mladim igračima. Darivao je svoje vrijeme svakome tko je tražio. Svi znamo da je bio sjajan igrač dugi niz godina. Znamo sada i da je dobra osoba, što je jednako bitno", dodao je on.

Od igrača Tottenhama Beckham se oprostio naručivši na trening tradicionalni engleski obrok: pikantnu pitu s krompir-pireom.

"Hrana je došla odnekud i svi smo se bacili na nju. Neki momci iz inostranstva nisu baš bili sigurni što će s tim, pa smo im pomogli mi, domaći momci", priznao je Redknapp.

Beckham sada odlazi u Sjedinjene Države, gdje će se javiti na prozivku u svoj klub iz MLS lige, LA Galaxy. Kalifornijski sastav prva utakmica u novoj sezoni čeka protiv Seattle Soundersa 15. sljedećeg mjeseca.