Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a dosadni ste vise sa mandzukicem i pepom , pa bgm ko da je ovo 24hr il index , daj pisi o nasim sportistima ima ih na tone sta ste se usili kloca mandzukica !
Za klix Mandzo je "nas"
ovdje sve sami stručnjaci.
Ne samo da je Bayern kopija Barce,nego je i Mandžukić kopija Ibrahimovića,isto je ovako i on prolazio sa Pepom ( pederom ) jer mu je Messi "naredio" da istjera kako zna i umije Ibru iz kluba. A Pep nije nikakvo musko,nikad nije smio nista otvoreno i iskreno reci,pogotovo novinarima,sve neka prica novinarima kako je Mandžo dobar a ne želi reći iskreno da mu ne paše i da više neće dok je on tu zaigrati, a godio je Bayernu kad je postigao gol u finalu LP,da ga on nije dao,pitanje je kako bi bilo na tom meču. Mandžukić je dobar igrač i svaka mu čast, al Pep je za mene jedan glupan koji gaji dosadan fudbal,osvojit moze sve,ali meni je dosadan fudbal bayerna alias barca gdje gledam samo kako se dodaje citavo vrijeme jedan tim tokom utakmice!
Nek Mandza predje u Real. Da vidimo koliko ce golova dati kad mu predasistent MOdric bude dodavao
*kad bude dodavao ljudima koji će dodavati Mandzi
e vala baš seru ovi u Bajernu!!! Ne volim ni Mandžukića a ni Bajern...ali čuj glupih izjava...bolje će se uklopiti Levandovski ?!?! Pa kako??? Mandžukić im je igrao fenomenalno...zabija ključne golove...kako ovaj može bolje??? Baš šupački...
Mandzu ako lopta pogodi i odbije se u go i dat ce gol, inace rijetko zabije
Ocigledno da njima nije fenomenalno, zato i dovode Lewandowskog. Ne bi ga dovodili da misle da ne moze bolje.
Sad ce se Mandzo zainatit i zacepit usta ovom senilnom starcu. Ima da se nazabija u drugom dijelu sezone.
Hoce ali da se sto bolje proda