Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi ti kralju dobro baždaren...
Bazdarevicu su Istres i Socheaux maksimalni domet u karijeri. Druga liga Francuske. Uvesti Kenana Kodru protiv Grcke pa istog igraca izvesti, izvaditi Cimirota protiv Kipra i uvesti Jajala, Ibisevic ne zna ni koju poziciju igra, Pjanic ne igra ono sto igra u Juventusu. Ovaj Bazdarevic blage veze nema isto ko i Susic. Ocjena rada: Nezalaganje, hodanje, lijenost, nonsalantan odnos prema dresu. Nek iz svog dzepa navijacima BiH plati karte i hotele sto su u Kipru bili jer ih je ostavio razocaranim
@AQRubikon moj ili ovog iznad mene?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
E jadan ti,moj Mesha,ako si zadovoljan zalaganjem..Ovakvom bezidejnom igrom nas nema na mapi,sa Belgijom.Ne znam sta ces i kako ces,ali sa ovim ne mozes biti zadovoljan..Covjece,niti jedne povezane,izradjene akcije,mi nismo imali...Pojesce nas ko macice,ako ne prestanes lutati..
Zadnja dva gola nismo postigli mi nego Gibraltar je sam sebi dao ta dva gola svojom nezainteresovanoscu za utakmicu tako da za mene je ovo bilo 2:0 veceras
Samo formacija 3-4-1-2. Tri stopera: Sunjic - Djumic - Simunovic, lijevo krilo Kolasinac, desno Asmir Suljic iz Videotona, dva u sredini Cimirot i Jajalo. Ispred njih Pjanic kao playmaker i dva napadaca Bajic i Kodro (Hodzic i Djuric zamjene). Dzeko na klupu isto. Ibisevica ne zvati vise. Dubinski igrati odbranu, brzi kontra napadi, razvlaciti im odbranu. Pustiti njima terensku inicijativu, presjeci loptu i mat u tri poteza. Nema se tu sta kalkulisati. Nema tika-taka sranja iz Barcelone.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sramota ti je sve osim ostavke, a sa tobom nemozemo ni estoniju pobjediti sve kad bi nam belgija prodala tu utakmicu
Gibraltar, Meša, Gibraltar! Što bi rek'o gospodin sa crvenog tepiha:" Poderaće nam Belgija guzove!"
Zamalo bagra zenicka da nas kosta odlaska na Mundijal gadjajuci se iftarima u posljednji cas Grande Mesa uspio da iskombinuje baraz sa predstavnicima FIFE.
Mehmede odlazi!!
Sto znaci da ste inače uvijek krivi, cim tako svaki put kazes. Onda basca, i nek dodju pravi pa nek igraju. Dobro Legenda rece: Bolje jedan sto hoce, neg' dva sto moraju.
Svaki menadžer koji ima karakter bi nakon Kipra dao otkaz. Presamitiće nas Belgija preko nastala i zabijati dok nam čmar ne provjera ko ruža.
Hastala*
Procvjeta* (madafaking autocorrect)
da sanđaklije imaju kojim slučajem svoj tim išli bi sa njima i za njih a ne ovako kao balije kako navijaju za svoje. Zato i jesu balije.
Tacno mi se placem kad vidim ko nas trenira.Trener koji he svaku ekipu koju je treniro,odveo u nizi rang.Za njega je Sušić maestro...
Malo gledam BiH sinoc,pa prebacim na SK1 i gledam Belgiju...znaci Boze,nisu za klasu ljudi bolji,nego za 10 klasa...brzi,agilniji,borbeniji,uigraniji,nek nam je Bog na pomoci da nas ne osramote sedmog....
Nadas se da cemo biti pravi.P valjda od tebe zavisi najmanje 70 % da li cemo biti pravi ili ne.Treba da motivises ekipu da dignes moral, ne kao ti na press konferencijama ,aman rijec ko dukat.Ko mrtav konj si jarane ,bez zivotan i onda kad te i igraci takvog vide nemaju napredka mjesec dana.Nazovi ti starog lopova Ciru pa nek ti da koju instrukciju kako motivisati ekipu i kako od anonimnih igraca napraviti zvijezde.
S ovakvom igrom ne mozemo igrati ni baraz za bajramski turnir u MSapni
Idi idi nesanice, da ne vidim tvoje lice.....
Zalosno je kad vidis da ni trener ne vjeruje u ono sto prica
Da hoće ko ovu spodobu otjerati iz reprezentacije, meni bilo jednako da smo osvojili svjetsko prvenstvo.. Ali neće, jer spodoba odgovara čelnim ljudima u NS, jer radi baš ono što ovi žele.. Kakva džava tako i sve,.. Mafija, korupcija,..
Proviv Belgije ... hmmm - samo mozemo fasovat', recimo 3:0 bi bilo realno.
kakvi 3:0 nama ronioci s kipra za deset minuta zabiju 3 ima belgija da nas napuni ko papriku