Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo po zaslugama dobri moj Meša, bili smo repka za rođaka, nedaj da se to nastavi.
Za ljiljana Ja odavno nisam procitao gluplji komentar!
6 Zlatnih ljiljana: U fudbalu jedini kriterij može biti kvalitet, a pošto Mario i Milan igraju u Bundesligi i Seriji A, onda je logično da ih selektor želi vidjeti u reprezentaciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vrati Misketa, neka igra zadnjih 20 minuta bice korisniji od pola nasih reprezentativaca.
mogli bi i to jer haman ovaj hoce nazad u bundesligu
Nasi igraci imaju sta nauciti od Misketa, nije on jos za staro gvozdje, realno ne moze igrati cijelu utakmicu ali 20 minuta pred kraj utakmice kada su protivnicki igraci umorni bice na nivou kondicije Misketa sto je dovoljno da zabijemo u tih 20 minuta bar jedan u svakoj utakmici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisu to neki igraci,mislim dobri su al nisu za reprezentacije,mozda Stilic,al doduse treba biti realan pa reci nemas ti sta bolje ni pozvati sto ima tu je...
Selektor sa principom i pedigreom !
hehe, cuger stari :D http://hrkljus.com/humor/fudbalska-reprezentacija-top-lista-nadrealista/
ja ne shvacam kako niko nije u stanju, pa ni Mesa, da istekne nas glavni problem, a to je desna strana. Pogotovu bek. Mujdza il je povrijedjen il nije spreman al u glavnom ne igra. Covjek je zadnjih 18 mjeseci vise bio povrijedjen nego sto je igrao. Sumnjam da ce mo moci racunati na njega. Za klube mozda, za prve postave ne vjerujem. Alternativa nemamo. Vrsajevic nije klasican bek. Moze da zamjeni beka ali ne moze da igra beka 90 minuta. Previse je orijentisan prema napadu i slab je u defanzivi. Nama hitno (!!!) neko tu treba. Mozda neko od ovih momaka moze da igra i desnog beka. Treba vidjeti sa Bicakcicem (mada sumjan), Zukanovicem ili Kolasincem (obojica ljevonozi).
*** "....za KLUPE mozda...."
Nama treba i kvalitetan ofanzivni igrac ispred desnog beka za formaciju 4-5-1 ili 4-2-3-1. Vrsajevic nije najbolje rjesenje, ali moze igrati jer je borben i odgovoran. A ako ispred sebe ima Hajrovica (na zalost i on vise sjedi nego sto igra) ili nekog drugog nema potrebe da srlja u napad kao do sad.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Mesa, predlazem ti da se, osim na selekciju, sto prije fokusiras i na formaciju i nacin igre. Sto se tice izbora igraca ona nam trenutno ne moze donijeti nista revolucionarno. Volio bih da grijesim.
jeli iko objavio da je umro ilijas pašić u švajcarskoj prvi željin reprezentativac
pustite covjeka nek radi kako on misli da treba. sad ga svi u zvijezde dizu, a prvi put kad izgubimo pljuvace po njemu. Safet nas je odveo na SP i hvala mu, sad treba pustit da Mesa pokaze koliko moze
To je takva funkcija koja je uvijek na udaru javnosti, međutim niko nema pravo da ga kritikuje ako se ne plasiramo na EP jer je naslijedio gotovo bezizlaznu situaciju.
slazem se Kanita samo Safetova uloga za kvalifikacije na SP je jako jako jako mala. Ostalo jeste tako. Pobjedi bezveze, odmah najbolji. Izgubi li nekako, odmah je papak.
Nisi u poziciji da propuštaš.
pa da , treba malo zapljuvati u sake i raditi nesto a ne kao ubleha ,samo je lezao u parizu i primao platu a mi bodove gubili , bravo meša
izbaci ovu ekipu; Džeko, Pjanić, Ibišević, Spahić i za par godina imamo dobru Reprezentaciju,sledece Evropsko mozemo da odpisemo po najvise zahvaljujuci ovim gore navedenim....
Zar nema u riijeci ,slaven belupu i hajduku kvalitetni igraca.Pusti se mesa njemacke liga kad su tamo igrali kvalitetni igraci.Bolje bi ti bilo da safetanazoves on prepozna kvalitet iz nhl(bratove agencije)
A Štilić ?
Dzaba je tei pratit kad imas ugovor za 6 utakmica,kao ti ces nesto promjeniti. Cijenio sam Mesu i mislim da je odlican trener ali mi je ohladio prihvativsi sve sto mu je kriminalni savez ponudio.Nema se posla pa daj sta das,ne gotivim to.
vec SE vidi razlika u radu naspram susica... susic je bio amater...