Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meha ublehe prosipa. Nista ti nisi ni bolji ni sposobniji od tvojih prethodnika. Malo se posrecilo i odmah mislimo da smo sila. Neka su nas malo spustili na zemlju a vec kad imas tu sansu da vodis reprezentaciju, rijesi se vecine sadasnjih igraca i kreni ispocetka. Nemoze bolan Medunjanin igrati za repku a nema ga ni na tribinama u klubu. Takve samo mi i nasi strucnjaci mogu uvrstiti i to jos u prvih jedanaest. Skandal.
belgija sigurno prva a bih možda u baraž u kojem nema šanse da prođe
Ubacit ce nama Kosovo u grupu, tako da ce 2 ici direktno, 1 ce u baraz, onda ce biti Belgija 1. , mi 2. , Grcka 3.
Samo Pjanica na klupu zaljepi i idemo na svjetsko
Lijepo pricas Mehmede ali se sve oko tebe svodi na tu suplju pricu. Nista nisi napravio a najavljivao si svakakve promjene.Bitno je da uzimas 30 000 maraka mjesecno,igralo se ne igralo. Sve propada pa nek i ono malo radosti sto smo imali propadne.
Ne seri Mesha majke ti tvoje....
ja mu glave,hoš opet posipat teren vodom da iznenadiš irce
Želim i ja janjetinu, al' janjetine nema...
...ma samo da se naše "primadone" malo rastrkaju, raznogataju i zagolgeteraju. meščini, kako su se dobro "prodali", tako him splasno patrijocki nogometni elan.
sta drugo reci nego sreto!
*sretno
Svi komentari koji nas ne dižu u nebesa su dobrodošli. Međutim, oni koji su napuhani bez razloga nek se sjete malo dragog Švabe "mora se raditi da bi ti mog'o nešta postić'". Ne može se sastav zasnivati na svetim kravama, nek si ti Pjanić! Ako radiš = mjesto u timu, u suprotnom = tribine. Ima mladi Cimirot, isto tako Mujdža = hvala živio ima Memija i tako redom od Džeke pa dalje.
Sve stoji al gdje nadje Memiju mati moja mila hahahahahaha
Im'o si i ti gresaka na tom mecu, ali nadam se da si to prevazisao kao i da ces konacno nekim igracima reci zbogom a dovesti barem pet novih igraca nije da ih nema
Pa sa takvom ekipom ni Anceloti ne bi nesto uradio a ne Mesa, moramo se pomiriti s tim da smo prosjecna repka