Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
velika je bila njegova bol. preslab za kik boks, prejak za rokenrol GILE ŠAMPION !
Dosta nam je bilo Spahica kabadahije sad jos da i da francuske klosare trpimo ma mrs, zbog ovakvog mentaliteta i jesmo jedina drzava u Evropi bez Olimpijske medalje, uz Andoru i San Marinu.
@Sarajlja1979 dosta nam je da ne važe ista pravila za nas i neku drugu reprezentaciju. koliko je štete nad nama načinjeno može se film snimiti komotno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gilli the Beast👹👹👹👹
Gilli ima veca muda i Vise mu je Stalo do BHreprezentacije od pola ovih gotovana U NS....Sve najbolje GOSPODINE Gilli
Trebali su Mesu otpustiti
Gilli pedagog. Ovaj nije normalan.😁
Pozdrav Gilliju, a sto se tice Dzeke i Besica vidite da sa svake strane zele da nas ostete, vidjeli ste koliko nam je Kolasinac nedostajao, ako vas sankcionisu bise to direktna steta za reprezentaciju, " luksus" koji mi ne smijemo sebi dozvoliti.... pamet u glavu kad igrate, najbolji odgovor na provokacije su dobra, napadacka igra i uspjeh...svaki igrac nam je bitan....
Idi neznalico mrljava, Safet je za tebe doktor nauka, prestani s tom retardiranom pricom za masu. Na sta se ovi debili loze, sto pomocni trener bukvalno izbije zub igracu druge reprezentacije.
Covjek je zalutao a Mesi je bolje da ga ne brani. Pa nij u pitanju regionakna liga. Ima nas i kulturnih Bosanaca koji ne podnosimo prostacka ponasanja.
Meša ne ostavljaj svog čovjeka! idi i ti za njim.
sto nepusti da te nabije onaj grk pa da das otkaz
I veliki udarač ! Šteta što on nije igrao pa da se sa Grcima uspsotavi kakva takva ravnoteža u namjernim prekršajima :))
Podrška za Gileta !!!
@Manijaci_cvila tako to balije i bosnjaci rade, TRAZE DA DOBIJU PO PICCI, PA ONDAr DOBIJU PO PICCI, E ONDA SE POHINJE I NADJU MILION IZGOVORA
Mi se khurchimo sto smo mu izbili zub a oni nam se smiju prosli dalje.
realno tanke su nam šanse za plasman na sp, ovo utakmica što nam je ostalo je samo nako radi reda i što se mora odigrati. ja sam za to da se ponovo vrati pape sa šuškavcem i kasetama jer samo nas safet može odvesti na neko prvenstvo.
Plati čovjek ceh ogavnog ponašanja mrskih i odvratnih Grka. Treba biti sportista i humanista prije svega ali onim životinjama ne vratiti ono što su uradili u Grčkoj i samo podviti rep???? Neka znaju da sa onakim vrijeđanjem naše države i Srebrenice nisu dobro došli i finito.