Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ko zna koji put se Emir zrtvovao za repku. I opet ce, zaigraj kapitenu, jer bez tebe ne znamo!
dzaba im daimaju maradonu kadimaju one budale od navijaca .vidim danas UEFA primila zvanicnu prijavu protiv Bih radio navijanja u becu a protiv jevreja. vidicete sad jevrejski lobi kad nas drakonski kazni i protiv izrala isprazni tribine
Diana, Incident u kojem je ucestvovala grupa navijaca sa BH-obiljezjima odigrao se IZVAN STADIONA, na ulici. Imajuci u vidu tu cinjenicu ne postoji lobi koji moze izmanipulisati drakonsku kaznu kakva bi bila zabrana posjete u utakmici protiv Izraela u Zenici. I, jos uvijek je nejasno ko su bili sudionici incidenta u Becu. To sto su oni nosili Bosanske sportske rekvizite - to nije identifikacija pocinitelja. Austrijska policija i istrazni organi imaju rijec. Vrijedi sacekati rezultat istrage.
frajer se pobio sa obezbjeđenjem izbačen će biti iz leverkuzena
Nema to veze kod nas, druze. Mi kakvi smo kao narod mi cemo to podrzati, jer avaj ako si protiv istog odma si drzavni neprijatelj. U klubu je zavrsio i sa repkom treba isto. Misli lik da mu je ovo Rusija pa moze da radi sta on hoce.
Prvih 100 analiza je iza nas, ROI 12,8%. Posjetite novi "Sports investing" portal u regiji!!!! http://www.klada.hr/statistika-2/ KLADA.hr KLADA.hr KLADA.hr KLADA.hr
Meša, zbog one utakmice na Grbavici kada ste izgubili od Videotona nisi smio izaći u javnost. To je prokletstvo od kojeg ne možeš pobjeći i to će ti se ponoviti u reprezentaciji. Zato daj ostavku na vrijeme i sakrij se negdje.
s povredom ili bez povrede spaha je zavrsio za ovu sezonu...nece mu svabo tolerisat kurcenje u svojoj kuci
vidio sam Leverkusen vs Bayern. Povredio se al ne jako. Ja znam to. Leverkusen jedan od najdrazi klub. Piše da ce za dve sedmica moc igrat.
Opet ti sa google translate pises.
ha ha! Jesi smešan. Ide pogazi to u hayat sramoti se
povrijedio zglob dok se tukao sa zastitarom
hn hnm br .ć
By my son!
6 mjeseci, a piše pametnije stvari od mene!
Povrijeđen ti je on moj Meša u glavu.
Nesreća je za povredu, ali se ona (uz sinoćnji incident) prirodno nameće kao kapak na reprezentativnu karijeru Spahića. Jbg Meša , ne može se više graditi ekipa na leđima nervoznog veterana. Budimo realni. Daj šansu mlađim momcima, red je, pusti ih neka uče na vlastitim greškama ako treba.
Ovo kao neko opravdanje.
Kakva ozljeda, kakvi zglobovi, kloc se tuče po Leverkusenu, misli da ja na Bilinu Polju ??? Reci ti Meša njemu 'fala pa nek se qurči gdje ga volja... Traži mu nekog dečka za zamjenu - vrijeme je . . .
Navijač Drine Dragan Erkić, zvani Pauk, sukobio se SAM sa oko 300 navijača Sarajeva, koji SE NAZIVAJU "Horde zla". - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/172608/zvornik-dragan-erkic-pauk-napao-300-sarajevskih-navijaca-i-pocijepao-zastavu-s-ljiljanima#sthash.PHPIlT59.dpuf
Ahahhahahaha oblati vas čobanski avaz!
Ajj mene stid... Pa jeebem mu majku što mu ne skočiste na glavu jeebo vas konj.
i nas se spaha namijenjao klubova ko cigo konja..celik ,zagreb ,pa malo turska pa malo rusija lokomotiva,pa skokno u francusku u montpelier pa u sevilju te anzi sad leverekuzen..neMree se sve ni nabrojati
jbg...nadam se da će se oporaviti do utakmice protiv Izraela...