Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cujem da su svi u taboru francuske vec pod lexilijumom zbog mogucnosti susreta sa nasim selektorom....
safete vratiiiii seeeee....:)
Koja bruka da zavrsimo u takvoj amaterskoj grupi na cetvrtom mjestu.. kakvi mi i fudbal... a najgore je sto neki jos uvijek misle da se mozemo kvalifikovat za ep 2016
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
naslov niđe veze, mesa se na kraju malo nasalio i to je to
tesko tebi ako se ne plasiras
jeste evo i francuzi kazu da im je jedina zelja da izbegnu bosnu na EP. hahahaha
drščite drščite ahhahaha
Isti papanski konentar ko i Susic, zive u Francuskoj pa da im je ulovit kakav dobar angazman u Francuskoj. Providno do bola, Susicu nije podlo za rukom tesko ce i Bazdarevicu.
HAHA
Evo ti moj bosanski sudzuk, probaj malo
Felso, tisina!
Men' se cini da je Mesa popio kafu sa Platinijem cim je tako siguran u sebe 😂
Raja malo ste glupi. Pa ne moze covjek reci novinarima da se nece plasirati na Evropsko a tek došao na čelo rep. Čovjek pokušava širiti pozitivnu atmosferu i na kraju se našalio sa Francuzima. Humor je dobra stvar u intervjuima što njegov prethodnik nije imao. Pustite čovjeka da radi a komentare sačuvajte za kraj kvalifikacija.
grotom se smijem, grohotom!
hahahahaha, vidi glupana on vec u polufinalu.
Tesko s nama ako s tobom docekamo Francuze
Daj ne seri nećeš dalje od Zenice.
@operisana Sana haj ba dijete drago- NE LUPETAJ !!! Sajo je OTISAO, a to znaci da je sve moguce, ako smo naki "polovni" napalijali DANSKU i NORVESKU, sve je moguce, FUDBAL je to, a protivnici su nam sve samo ne velesile... SVE ZAVISI OD NAS !!!
Ovaj klix mi se sve vise i vise svidja majkemi. Ljudi znaju svoj pos'o. Mesinu ociglednu salu stave kao naslov, da bi se budale koje i ne citaju tekst upecali; vijest je procitana i ima velik' broj komentara, zbog rasprave mesa vaki mesa naki. Aferim klixu ;-)
Pa zar stvarno mislite jos uvijek da mozemo otic na ep??? Nema sanse za to halo, ni ako pobijedimo 5 od 6 utakmica nije sigurno a kako cemo pobijedit 5 puta kad nismo nijednu od 4??? Malo se probudite
Trebamo se prvo plasirat na EP, a ostalo, šta bude, bude.